Rahat meni nettikauppaan.

SUOMÄKI ANJA 17.12.2010 08:30

Onko kukaan tilannut tavaraa CARAVANKAUPPA.COM;ista. Minä(nyt voi sanoa pöllö)menin tilaamaan peruutuskameran. Toimitusajaksi luvattiin kaksi viikkoa. Tilauksen tein lokakuun lopussa ja maksoin tuotteen seuraavana päivänä. Vaan eipä ole tuotetta kuulunut. Yhteyttä kyseiseen kauppaan ei saa,olen lähettänyt lukuisia sähköposteja ja puhelin menee vastaajalle.Loppujen lopuksi tehtiin rikosilmoitus. Ajattelin kysellä josko muillakin olisi kokemuksia nettiostamisesta. Itse en maksa enään etukäteen!

PS.Kantapäänkautta opittu

OINONEN JUKKA 17.12.2010 08:40

Et ole ainoa, aika vähän käyt täällä sivuilla,kyseinen firma jatkuvasti puheenaiheena.En ole itse joutunut vastaaviin tilanteisiin, mutta en ole, enkä maksa mitään ikinä etukäteen, jos muuten en saa, olen vaikka ilman.

VÄLIAHDE JUSSI 17.12.2010 09:20

Niihin vielä kannattasko vaatia ,että paketti tulee jälkivaati- muksella ja sen saa avata sekä katsoa ,että tulee semoinen tavara joka on tilattu ja sitten vasta maksaa.

SUOMÄKI ANJA 17.12.2010 12:28

Totta.Näinhän se täytys tehdä. Toki suurin osa on kuitenkin rehellisiä kauppiaita, mutta sekaan mahtuu juuri näitä mätäpaiseita jotka pilaaavat toistenkin rehellistenkin kauppamiesten kaupaat.Täytyy nyt toivoa ettei kukaan meistä laita enään rahojaan etukäteen CARAVANKAUPPA.COM;IIN!!!

Kiitoksia keskusteluun osallistuneille ja Rauhallista Joulua ja Parempaa tulevaa vuotta;).

VÄLIAHDE JUSSI 17.12.2010 13:50

Virheitä meille sattuu ei sille mitään voi. On hyvä kun tällaiset liikkeet tulevat esiin. Minä tilaan liikeiden kautta maksaako ennenmän en tiedä? Ei maksa ainakaan turhasta. Rikosilmoitus perään, vastuuseen tekiä.

MERIKALLIO VELI-PEKKA 17.12.2010 15:38

Jussille sen verran, jotta täällä keskisessä Suomessa olen pyytänyt saada avata puketin ja tutkia sisällön ennen jälkivaatimusmaksun maksua sekä matkahuollossa että postissa, mutta kun ei se käy, usko jo ei se käy!

Mitkä lienee pykälät, kertokoot, jos kenkään tietää?

PALIN MATTI 17.12.2010 18:36

Mie tilasin vasta CDON.COM:sta roipetta. Nouin paketin postista ja avasin. Sielä oli lasku ja sillä 14 päivää maksuaikaa. Totesin roippeet tillauksen mukasiksi ja laitoin laskun maksuun.

Ei huono.

Tätä tappaa postimyyntifirmat soveltaa kaupankäynisä luotettavitten henkilöitten kansa.

KUNNAALA KARI 17.12.2010 20:16

Minä tilasin ko. yrityksestä tavaraa viime vuonna. Lokakuussa tilasin. Välillä meinasin hermostua ja uhkasin rikosilmoituksellakin, mutta loppu hyvin, kaikki suhtkoht hyvin. Tavara tuli lopulta joulukuun lopulla. En ihan vielä huijariksi sanoisi, mutta joku ongelma on.

VÄLIAHDE JUSSI 18.12.2010 00:16

Veli-Pekalle Jos lähettäjä on etukäteen ilmoittanut ,että sen saa avata ennen maksua,niin sen saa virkailija avata. Näin minulle postissa on sanottu, se pitää lukea paketissa ,että kortissa. On tietenkin joillakin asemilla erillisiä paikkoja joissa tämä avaaminen tapahtuu. Ja lähetyksiä joita ei tulikaan saa avata ,valasta,Diblomaatti ja elinsiirrot. Ehoton lupa pitää olla lähettäjältä

MATTILA VESA 18.12.2010 10:17

Hyviä ja turvallisia nettikauppoja paljon, toisentyyppisiä vielä enemmän, valitettavasti

Tietoa näistä voi hakea vaikka: http://www.muskrat.fi/lista.htm

Vanha sääntö pätee netissäkin: "älä osta sikaa säkissä".

VIRTALA AULI 02.01.2011 08:29

KYLLÄ KANTAPÄÄN KAUTTA ON OPITTU, EN MAKSA MITÄÄN ENNENKUIN TAVARA ON KÄSISSÄ. SITTENKIN VÄHÄN MIETIN KANNATTAAKO MAKSAA..

VÄLIAHDE JUSSI 02.01.2011 13:17

Ja tuo kanta ei ole taas reilu, vaan jos tavara näyttää siltä mitä on tilattu, niin maksaa ja sitten miettiä, parempi kun mietis etukäteen, ennen tilausta. Säästys vaivaa ja aikaa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.