Peruutus tutkat

KAAKKOLAHTI ANITA 07.11.2010 18:11

Mitä kokemuksia , mieltä ?? näistä halpis peruutus tutkista.

Myynti ilmoitukset lupaa hyvää !!

KOTILAINEN ISMO 07.11.2010 19:27

Yhden halppistutkan, langattoman sellaisen, olen kerran ostanut ja asentanut. Siinä tulikin kerralla kaksi halppistuoteasennusta: ensimmäinen ja viimeinen. Tutka ei toiminut päivääkään kunnolla. Välillä se hälytti kaikesta, välillä ei mistään. Koskaan siihen ei voinut luottaa. Parempi näköjään satsata laatuun ja laittaa rahaa kiinni vähän enemmän. Tulee sitten harmeja vähemmän.

HYTÖNEN RAIMO 07.11.2010 19:51

Kyllä se vaan on uskottava, että hyvä ja halpa löytyy harvoin samasta paketista.

JOKINIEMI PETRI 07.11.2010 19:56

mulla on kanssa yksi halpa peruutus tutka,nimittäin muijan pistän autontaakse huitoon kun kun peruuttelen ahtaissa paikoissa.ja hyvin on toiminu.

HALMEENMÄKI JUHANI 07.11.2010 20:25

Tutka on hyvin haastava asennettava. Anturit kuuluu olla juuri oikessa kulmassa, tai ne ottavat esim pienet kivetkin esteiksi. Myös vetokoukku saattaa häiritä. Ja kun se on kerran saatu asennettua on puskurissa sitten aina jäljet. Itse en enää moista asenna, koska kamera on halpa, parempi käyttää ja helpompi asentaa.

LEHTONEN VEIKKO 07.11.2010 21:11

Pruutustutkalla on puolensa. Mulla on merkkikohtainen sarja henkilöutossa (Ei ongelmia kun muistaa pitää anturit puhtaina) ja piirongisssa on edullinen kamera. Suosittelen matkailuautoon kameraa.

KATEISTO EERO 08.11.2010 10:38

Minullakin on ollut puoli vuotta käytössä langataon halpiskamera. Hyvin on toiminut ja olen myös jo tottunut sitä "lukemaan".

KAAKKOLAHTI ANITA 08.11.2010 19:03

Moi ! Viimeinen viesti siis halppis Kamera.Täytyy harkita kameraa????

KAARNA PAULI 09.11.2010 00:43

Mulla on kanssa peruutellessa muija huitomassa mitä sattuu ja minä koitan arvailla mitähän se oikein yrittää ilmaista noilla viittilöinneillä.Ja mitä siihen halpuuteen tulee,olis tullut paljon halvemmaksi ostaa vaikka kallein peruutuskamera.Olis jääny rahaa sitten ittellekin.

SEILO JUHANI 09.11.2010 11:58

Minulla on peruutus kamera jossa on "mikki", voin kuunnella mitä porukka takana pulisee. No ei ollut tarkoitus sellaista laittaa, mutta auton oston yhteydessä sellainen tuli. Kyllä se on aika tarpeellinen ,kun peruuttaa esm. parkkiin.

AHJOS TIMO 09.11.2010 17:49

Pauli Kaarnalle: Kuulostaa tutulta. Tai sitten avustaja seisoo sellaisessa paikassa auton takana, etten näe häntä peilistä.

Vaikeaselkoisia tilapäisiä liikenteenohjaajia on monilla asfaltti- ym. tietyömailla ja suurten tapahtumien (kuten IKEA:n avajaisten) liikennettä ohjaamassa. Hiljattain yksi sellainen näytti liikennevaloin ohjatussa risteyksessä, että voin ajaa risteyksen läpi, vaikka punainen valo palaa. En kuitenkaan uskaltanut tehdä sitä, vaan jäin odottamaan valon vaihtumista vihreäksi. Tietääkseni vain poliisin antama määräys ohittaa sen, mitä liikennevalo määrää. Kun poliisi on liikennettä ohjaamassa, ei jää mitään epäselvyyttä. He osaavat jopa moottoripyörällä ohi ajaessaan antaa niin selvät merkit, että on helppo ymmärtää, mitä pitää tehdä.

HALMEENMÄKI JUHANI 09.11.2010 21:17

Juu, kyllä joskus tuntuu että helpompaa peruutella yksinkin kuin vaimon avustuksella. Meinaan kun niitä merkkejä ei tulkitse se kuuluisa Erkkikään. Ja sitten merkkien viittelöimisen jälkeenkin saa itse hypätä katsomassa tilanteen itse... Kameran saa tosi halvalla!

AHJOS TIMO 10.11.2010 11:57

Luin tuon vaimolleni. Hän ihmetteli, eivätkö miehet pysty ymmärtämään yksinkertaisia merkkejä.

PAAVILAINEN JUSSI 10.11.2010 14:36

joo...meilläkin muija heilu ennen "ohjeita" antamassa...oli sit melkein aina niin, että eihän sitä peileistä näkynyt. mulla on kans halpis langaton kamera, 2 kesää pelannut ihan jees. asennus helppo, mä otin kameran virran takasumuvalolta, (poltin poistettu) näin kameraa voi halutessa käyttää ajon aikanakin. toki voi ottaa myös parkeilta, mutta silloin kamera on aina päällä kun valot on päällä, tai sitten perinteisesti pakkivalolta. sitä en tiedä miten nykyiset "windows valot" suhtautuu siihen, jos mennään ryöstämään virtaa polttimoilta. langattoman haitta puoli on sitten se, että ainakin tää "halpis" ottaa myös aika helposti häiriötä kuvaan. mutta pärjätty on.

TIITTANEN HEIMO 10.11.2010 15:21

Minkä merkkinen/mallinen ko. toimiva halppiskamera on? Mikälainen näyttö? Asensitteko ylös vai puskuri korkeudelle. Onko talvikokemuksia. Pitääkö talviaikaan olla lämmitettävä luukullinen versio, vai pärjääkö halppiksella? Tulevat pari kuukautta autoni seisoo lämpimässä tallissa, joten aikomukseni on asentaa peruutuskamera, päivävalot ja tehokas liesituuletin. hemppa

SEILO JUHANI 10.11.2010 15:59

Minula oli edellisessä as autossa ensin rekisterikilven vieressä, mutta ei toiminut, koaska moli langaton. Se ei saanut yhteyttä näytölle kun oli tavaraa edessä, nimittäin takatallissa matka tarpeita sekä asunto puolella peti. Laitettiin ylös, hyvin toimi. NYKYISESSÄKIN ON YLHÄÄLLÄ.

PAAVILAINEN JUSSI 10.11.2010 16:15

www.engzet.com tuolta oman langattoman kameran ostin, paketissa olis ollu joku 3,5" näyttö, joten sen korvasin 7" näytöllä. hinta sovittiin sen mukaan. palvelu pelas hyvin, ihan netin välityksellä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.