Tilasin katoksen asuntoautoon

KÄRKKÄINEN HANNU 19.09.2010 21:17

Gee-Tee-Vee oy:stä

Koska auto on teli-hobby pituutta pitää olla se yli 9m. Ainut koko joka sattui heidän elementeistään oli 3x10m Kehikon päälle vain peltikatto, tarvittaessa Bilteman pressua ympärille. On ainakin lumisateen suojassa, ensi talven. Messutarjouksena karvan alle kaksitonnia + peltikate, pohjalankut, pressu(n.500) Ei löydy pk-seudulta halpaa hallitilaa, niin pakko on jotain ratkaista. Nyt voi sitten laittaa auton seisontaa ja vaikuttaa omalta osaltaan autoverotukseen ja vakuutusmaksuihin. Jouluna sitten liikenteeseen. Ei tarvitse edes rakennuslupaa. Tilasin jo ennen messuja.

VALVE IRMELI 19.09.2010 22:04

terve meillä ollut jo useamman vuoden kyseinen katos ja ollaan tosi tyytyväisiä suojaa kesällä myös auringolta meillä katteena valokate oli kevyempi ja halvempi kuin pelti ja kestävämpi kuin pressu

terveisin ari

KÄRKKÄINEN HANNU 19.09.2010 23:06

Laitoitko valokatteen ympäri katoksen. Katoksen myyjä oli sitä mieltä että katolle laitettava pelti olisi edullisempi vaihtoehto. Olivat tekemässä messuille kyseistä katosta. Antoi pellin koot katolle ja hinnat, ei tuntunut ainakaan maata kaatavilta hinnoilta, siksi ajattelinkin katolle peltiä. Sivuseinät voisi laittaakkin valokatteesta.

Tällä hetkellä saa katoksen vielä messuhintaan säästää minun tapauksessa noin 500.00€ Hinnat nousevat Messujen jälkeen hintatarkistuksen myötä, eli liikutaan varmaan siinä 7-800 . kokonaissäästössä, uusiin hintoihin verrattuna.

VALVE IRMELI 21.09.2010 13:31

tervehdys valokate oli ainakin silloin halvempi kuin pelti mutta hinta on aina paikkakuntakohtainen ja vuodesta ja vuoden ajasta riippuva (lue kuinka hyvä tinkimään olet) molemmat ihan hyviä edelleen olen erittäin tyytyväinen flunssasta huolimatta eikun petiin takaisin terveisin ari

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.