Caravan messujen antia

SALONEN MARKKU 19.09.2010 19:09

Tälläisiä huomioita -äärivalot takaa ylhäältä siirtyneet ylös eteen -puoli-intekroituihin tullut paljon alaslaskettavia vuoteita ilman ulospäin näkyviä korotuksia -led päivävaloja valmiina -melko ahtaita tilaratkaisuja, jolloin mukavuus kärsii melkoisesti -isoja takatalleja joissa voisi pitää jo illan jatkot. Olisko ne juhlien jatkotalleja.

TIENHAARA ERKKI 19.09.2010 19:31

Äärivalot edessä, hyvä ei tartte katsastushenkilön kanssa kiistel lä näkyvyydestä, takatallin isokoko on hyvä, jos kuljettaa styrok sia, mutta normaalisti taitaa kantavuus tehdä rajoituksia. LED- tekniikka on hyvä kehityssuunta pyrittäessä tehokkaaseen energi- ankäyttöön, tilojen tehokäyttö aiheuttaa seuraamuksia.

VIRTANEN MIRVA 20.09.2010 15:14

Noista integroistu sängyistä, ihemettelen "kuka niitä ostaa ja onko loppuunasti harkittu kaikki toimet";

HUOM. Joissain malleissa/merkeissä (ei kaikissa) ko. pedin alaslaskun jälkeen esim. ulko-ovi ei ollut käytettävissä lainkaan. Ja jos on talviaika (lämpöpeite), ei tarvitse etuovistakaan kulkea.. toimiva kotiaresti?

Toiseksi, missäs syöt jos peti alhaalla/joku jo nukkumassa, seisten vai toisessa sängyssä murustelemassa..?

Kolmanneksi, (koskee lähinnä miehiä ja pidempiä käyttäjiä) kun integroitu peti on pedattu (petari, tyynyt ja peitot..) sänky ei mene enää yhtä ylös "pois tieltä", ja näin ollen saattaa haitata asumista käytännössä aika paljonkin, jos esim. pöytäryhmä alapuolella. Kumartele nyt aina kulkiessa ohjaamon ja keittiön välissä..

Joissain malleissa keittiö pedin alla, ja niissä tietenkin vastaavat asiat esim. jääkaapin suhteen..

Itse katseltiin jo ennen messuja adriaa, mutta nuo hommat tökkivät pahasti "omalla kohdalla". Puhumattakaan, kun olisimme itse nukkuneet integroidussa pedissä ja poika takana; kun noilla tenavilla on tapana herätä aiemmin, kun isännällä, olisi ollut aina "kyykisteltävä ja yritettvää syödä pöytäryhmässä aamupalaa. Tai vaihtoehtoisesti otettava riski ja herätettävä isäntä takapetille nukkumaan siirtymistä varten..

Ainakin kannattaa miettiä pitkälle nuo jutut, on kuitenkin hinnakas sijoitus..

KAAKKOLAHTI ANITA 20.09.2010 21:15

Mielestäni on kehitys mennyt eteen päin oikein rutkasti.On hienoja peliä. Noita peti ratkaisuja tietenkin mielestäni rajoittaa auton koko ja henkilo määrä montako nukkuma paikkaa pitää olla.Komeita peliä..LED valot ovat nyky päivää ja akkua säästäviä..Ootetaan lotto voittoa ???

PYLKKÖ RAIMO 26.09.2010 22:12

Mirvan juttuun kommenntia. Miten on ko.autossa ajateltu nopea ulosmeno esim.kaasupalon syttyessä?? Taitavat nuo ohjaamon sängyt olla aikamoisia lämmön kuluttajia (talvella). Harmi,kun ne messut ovat aina niin kaukana täältä Lapista.Kerran olen ollut siellä alueella siihen aikaan ja kävin messuilla.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.