Izolan ovipaneeli

KRONBERG SUNE 13.07.2010 00:00

Tervehdys kaikki auttavaiset caravaanarit. Ongelma on miten saadaan Izolan asunto-oven sisäpaneelit irti sen verran että pääsisi vauhtamaan pari jousta. Oven alakertaan pääsee kivasti mutta yläosaan ovat pikkuongelmat edessä. Sisäpuolinen lukko pitää saada pois, mutta miten saadaan koristetulpat ehjänä ulos jotta niitä vois käyttää kasatessakin. Ja kun ne on saatu pois niin siinä on kahvan takana vielä levy josta tarvis päästä eroon jotta sit saisi sisäpulisen paneelin irti. Onko kellään työkuva tästä operaatiosta. Kiitollisuudella ottaisin vastaan vinkkejä.

LEPISTÖ REIJO 13.07.2010 16:29

Itse pähkäilin saman asian kanssa toissa talvena etelässä. En keksinyt muuta ratkaisua kuin että , terävällä puukolla koversin ovipanelin tarkasti sen levyn reunojen mukaan. Tuli aivan siisti eikä yhtään repsota eikä hullumpi edes huomaa että mitä tuli tehtyä. Nyt on sitten helppo vaihtaa lukkotappien jouset kun seuraavan kerran katkeavat. Nämä sinultakin ilmeisesti ovat poikki , minulla katkesi noin kuukauden välein ensin ylä- ja sitten alatapeista.

KRONBERG SUNE 13.07.2010 17:26

Kiitos vastauksesta. Samaan tulokseen tulin minäkin mutta piti ensin kysyä jos olisi parempia niksejä. Eli hommiin. Minulle katkesi ensin alatapista ja nyt on sitten yläpään vuoro.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.