Hyvä huoltopaikka asuntoautoille PK-seudulla

KÄRKKÄINEN HANNU 09.07.2010 09:59

Tekee myös Fiatin takuuhuollot ja korjaukset, sekä ainakin Ivecon, muita merkkejä kanattaa kysyä. Toimipaikka sijaitsee entisen Delta - auton paikalla. Käytin samassa paikassa edelliset autot. Kimmo Sorja on siirtynyt Raskone Oy:n palvelukseen ja hoitaa hommat hienosti, kuten aiemminkin. Käytin vuosihuollossa Fiat 160 Multijet hinta 270.00 € Hinta on minusta kilpailukykyinen ja palvelu 100 % SUOSITTELEN.

Raskone Oy 010 2320 100 kannattaa pyytää Kimmo Sorja 010 2320844 Kiilaniityntie 10 Espoo

HINTIKKA ARI 09.07.2010 10:59

Jakopääremontissa (2.8 vm. 2006) ei ollut kovinkaan kilpailukykyinen hinta. +30 % "kilpailijaan".

AHJOS TIMO 09.07.2010 11:01

Tehdäänkö siellä myös auton asunto-osan vaatimia huoltotöitä?

PITKÄAHO JUKKA 09.07.2010 11:02

Raskonehan on vanhoja TVH; peruja, ja siellä piilee se vanha asenne.Ei pärjää hinnoissa eikä palvelussa.

KÄRKKÄINEN HANNU 09.07.2010 22:42

Mielestäni ei tehdä asunto-osalle mitään, kannattaa kuitenkin kysyä.

Minusta ainakin huoltohinta oli kilpailukykyinen, siksi laitoin tiedot.

Huoltohintoja voi verrata "harakiri" ja muihin tarvikehintoihin, jos huollot tehdään merkkiosilla, niin sitten voi vertailla myös hintaa tarkemmin. 1 - vuoden määräaikaishuolto 160 multijet koneelle 270 € ei ole mielestäni kohtuuton, vai onko? Mitä nykyinen Fiatin merkkihuolto mahtaa veloittaa, taitaa luku alkaa nelosella?

Kaikki on jonkin peruja kun katsoaa aikansa väärästä kulmasta. Itse olen ja olen ollut tyytyväinen saamaani palveluun.

AHJOS TIMO 09.07.2010 23:32

Jos joku ei sitä vielä tiedä: Tuo toimipiste on entinen Delta Trucks Oy, joka oli Ivecon ja Fiatin raskaan kaluston huoltamiseen erikoistunut Delta-konsernin osa. Samat miehet jatkavat työtään nyt Raskoneen leivissä. Ainakin siellä luulisi olevan paljon merkkikohtaista asiantuntemusta, kun he olivat aiemmin mainittujen merkkien virallisia edustajia.

AHJOS TIMO 09.07.2010 23:39

Mielestäni on hiukan harhaan johtavaa sanoa, että se on hyvä huoltopaikka asuntoautoille, jos siellä ei tehdä mitään asunto-osalle! Parempi olisi silloin sanoa, että se on hyvä huoltopaikka Fiat- ja Iveco-pakettiautoille, kuorma-autoille ja busseille, sekä niitä vastaaville matkailuautojen alustoille.

KÄRKKÄINEN HANNU 10.07.2010 21:56

Se Suomen kieli, miten se luetaan, miten se ymmärretään.

Olet varmaan joskus jäynyt eri korjaamoilla ja kysellyt tehdäänkäö asuntoautoon huoltoja. Kun itse kysyin he sanovat kyllä teemme auto-osaan, mutta emme tee asunto osaan. Luulenpa ettei monikaan auton merkkihuolto niitä tee ja silti kyseessä on asunto-auto. Ja hyvinpä tunnuit paikan tuntevan. Ihan ajattelin toisille vinkiksi asian kertoa, koska moinilla on tarvetta saada jatkumoa ihan virallisesta takuuhuollon tekijästä. Siis sellaisesta joka kilpailee nykyisen merrkihuoltoliikkeen kanssa.

Olen pahoillani että asia aiheutti sinulle noin paljon vaivaa. Lupaan ensikerralla aloitta vaikka rengas asioissa seuraavasti. Autoissa joissa on sen ja sen tuuman pyöreät ja mustat renkaat, niihin tehdään rengastöitä jne.

Ei muuta kuin hauskaa kesää ja leppoisia lomia, itse ainakin aloitan ensiviikolla...

TAIMIO REINO 11.07.2010 12:54

Olen käyttänyt tuota huoltoa ja ollut todella tyytyväinen. Viimeksi keväällä "käyttöönottohuolto" eli öljyt ja kaikki suodattimet hintaan 150 euroa joka mielestäni on kohtuullinen. Jakopäänhihnan olen myös vahdattanut tuolla. Kaikki tarvittavat vermeet löytyväst varmasti saman katon alta, ei tarvitse asentajan ajella etelä suomea ristiin rastiin löytääkseen oikean tingeltangelin. Nyt keväälläkin sain työn ajaksi itselleni oman toimistohuoneen jossa pääsin jatkamaan töitäni etänä! Homma tosin kesti alle tunnin joten en kerinnyt kauan nauttia omasta työhuoneestani. Muutenkin, kun ottaa huomioon kaikki matkailuauton pitoon ja käyttöön sisältyvät kulut kuten hankinta, naftat, vakuutukset, verot ym. ym, on aivan turhaa marista jostain muutamasta satasesta. Jotain pitää mielestäni laskea myös sille, että saa mielenrauhan tietäessään työn tehdyksi oikeilla työkaluilla ja varaosilla sekä ammattitaidolla.

SEPPÄ-LASSILA TUURE 13.07.2010 21:25

Fiat Ducato ilmastointilaitteen tyhjennys, tiiviys testaus typellä, laitteen täyttö kylmäaineella ja kompressoriöljyn vaihto RAS Kone Espoo 80 €

VARIS VESA 20.07.2010 12:41

AH-Auto Espoontie 8, Espoon keskuksen lähellä myös alkoviauto mahtuu hyvin sisään, asiallinen ja osaava palvelu. Ilmastoinnin huolto on 79 euroo. Vein auton ilmastoinnin kennon vaihtoon, olivat lähettäneet tehtaalta väärälaisen kennon ja lomalle lähtö olisi viivästynyt ainakin parilla päivällä jos ois tilattu uusi kenno, mutta asentaja teki pitkän työvuoron ja soitti illalla puoli yhdeksältä että aamulla voit hakea auton. Hän oli vaihtanut kennon kiinnikkeet ja näin pääsimme lomalle ajoissa. Olisi näillä keleillä ajo ilman ilmastointia ollut aika ikävää. Voin lämpimästi suositella kyseistä korjaamoa.

PIIRONEN KARI 22.06.2011 19:29

Tänään noudin auton öljynvaihtohuollosta. Samalla säädettiin/rasvattiin käsijarruvaijeri. Tarkistettiin turbon toiminta ja laakerointi, puhdistettiin/huuhdeltiin huohotinputki ja tarkistettiin vikakoodit. Koko hoito 200€. Ja paikka oli Raskone Espoo. Hyvää palvelua!

LEPPIKANGAS MARKKU 23.06.2011 15:44

Ei tässä ole turhaan kehuttu Raskonetta. Itse ajan lähes 100 km sivu, sillä Kimmon palvelu pelaa. Hommat tehdään ilman valohoitoa niin että sen ajan jaksaa odotella niissä epämukavissa aulatuoleissa tai yläkerran kahviossa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.