Primus akvaflexin toiminta ongelma!

POHTO MARTTI 30.06.2010 19:16

Niin tämmöistäkin on olemassa keskellä lämmintä kesää..eli tuossa matkatessa tuli semmoinen ongelma eteen kun kesken unien rupesi primus pitämään semmoista huutoa pakoputkesta kuin norsu olisi etsinyt toista (kenties naarasta). -Kaasu ledi näytti punaista,no aamusella vaihtopullo kehiin ja hetkenpäästä sama juttu? -Rele nakuttaa mutta kaasua ei kuulu toki sähköllä pelaa.

-Ajattelin tuota komistusta ruveta purkamaan mutta taitaa olla aika urakka, joten vein erääseen huoltoliikkeeseen jossa puhaltivat pakoputkeen kompuralla ilmaa ja suihkuttivat jotain kontakti sprytä sinne jonnekkin missä sähkö kulkee, kait liittimiin?

-No tässä kokeilin toimivuutta lämpöä ulkona 25 celssiusta ja näyttää toimivan..kahtotaan kun yö ennättää ja kylmä hiipii peiton alle kuinka käy. -Niin ja tuo ilma joka kompurasta pakoputkeen työnnettiin ja pari ruisketta sprytä maksoi 185€ ...no on sitä saksasta ostettu ilmaa ennenkin Relanderin aikaan, tämä ilma oli tosin kotimaista.

-Tulipa tässä eräs vanha juttu mieleen kun puimurin omistaja vei vinon akselin sepälle ja seppä aikas lämmitti akselia ja tempas kerran ja sanoi 50 kiitos,johon asiakas hämmästeli johan oli kallis lyönti..seppä tokas notta ei se lyönti ollut kun markan arvoinen mutta se että tiedän mihin sitä lyödään niin se maksaa.

Toivottavasti minulle kävi niin,-kuin tuolle akselin omistajalle,- että tuo ilma josta maksoin oli sen väärtti..

PALIN MATTI 30.06.2010 20:37

Juuri tuolalaila teki mullaki kerran asuntoperäkärryn Primus. Tokeni jonku ajan päästä, ku vaihoin pullon ja alako kampe saamaan tervettä kaasua.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.