Ducato puhaltaa vain kuumaa ilmaa!!

KUIVALAINEN TIMO 26.06.2010 20:49

Hei.Laitoin äskettäin ensi autoksi -90 LMC-566 ducaton alustalla.Nyt kun olen sillä ajellut jonkin verran niin huomasin että raitista ilmaa ei saa tulemaan vaikka vääntelisi mitä lämmityslaitteen vipuja.Kuumaa ilmaa tulee koko ajan.Mistähän osaisi etsiä vikaa tai onkohan jokin hana/venttili jota pitäisi ehkä kääntää?Näin kesä kelillä kyllä tarkenee..

HÄMÄLÄINEN HEIKKI 27.06.2010 10:56

meillä samanikäinen matkaajan korilla oleva ducato.ei ole ollut mitään ongelmia ko. tyyliin.äkkiä tuntuis että säätimien langat jotenkin jumissa...ja tässä mallissahan säätimien liikkeet ovatkin juuri päinvastoin kuin yleensä eli kuumailmasäädin pitää olla oikeassa reunassa ollakseen viileällä puolella..kannattaa ehkä varovasti kokeilla liikutella säätimiä eri asentoihin, ja tunnustella liikkuuko lanka vai pelkkä vipu..siitä aloittaisin

HÄMÄLÄINEN MARKKU 27.06.2010 16:00

Meillä oli vm. -89 Ducatossa niiannut säätölanka jolloin hana ei mennyt kiinni. Ainakin meillä säädin oli termostaatti ohjattu joten se termostaatti on yksi vikakohde.

KUIVALAINEN TIMO 27.06.2010 17:01

Hei.Katsoin sen vaijerin joka on säätönappulassa kiini ja sehän oli irti.Vaijeri liikkuu tosi huonosti.Pitää varmaan ostaa uusi vaijeri.Toiseksi lämmityslaitteen venttili johon tämä vaijeri menee tippasee nestettä kun hanaa aukoo ja laittaa kiini eli sekin on kait rikki.Pitää kysyä tarvikeliikkeestä jos löytyis.Kiitos neuvoista.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 27.06.2010 17:26

Liikkuuko vaijeri huonosti, vai jumittaako hana? Tarkista ensin pelkkä vaijeri (lanka) ettet osta suotta vaijeria.

KUIVALAINEN TIMO 27.06.2010 18:52

Lanka on aika taitoksista molemmista päistä,varmaan riittää pelkkä lanka eli se sisäosa.Se hana pitää varmaan uusia koska irroitin vaijerin ja käänsin käsin hanan vipua ja aina kun vipu oli noin keskiosassa tuli nestettä jostain tiivisteen välistä muutama noppa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.