ADRIATIKIN SÄHKÖVIKA

KLEMETTI SEPPO 16.06.2010 15:20

Missäpä mahtanee olla vika?

Auton pääkatkaisin ei katkaise virtaa asunto-osasta. Kytkintä painettaessa penkin alla oleva boxi napsahtaa mutta virta ei sammu ja toiminnot pelaa. Otin asunto-osan akun kengän irti ja huomasin, että asunto-osa varastaa auton akusta virtaa. Irrotin myös auton akusta kengän irti ja siten valot sammui. Kun laitoin vermeet takaisin,sama peli jatkui. Missä on se kytkin, joka ei salli virran ottoa auton akusta? Voisiko se olla viallinen vaiko onko se koko virta boxi, Elektroblock EBL 208S, sökönä? Reissuun lähtö edessä ja kiire tulee jos pitää korjaamolle viedä. Auto Adriatik 573 DS vm.-06 Fiiulla.

ASIKAINEN MATTI 16.06.2010 15:37

Veikkaisin, että latauksen ohjaama akkujen rinnankytkentärele on jostain syystä jatkuvassa pidossa. Tarkista toiminta kytkentäkaaviosta.

HAAPANEN TIMO 16.06.2010 16:57

Eikös lämmityksen ja sähkörapun pidä jäädä päälle, jääkö sulla muutakin? @timppa

KLEMETTI SEPPO 16.06.2010 20:40

Kaikki toiminnot jäi päälle. Ei auttanut mitää vaikka keinukytkimestä napsautti virran mukamas pois. Silti pumppuun ja valoillekin tuli virta. Jätin auton lataukseen tunniksi.Tutkin sitä ja kokeilin monta hommaa ja katkaisin sitten virran 220 V:n pääkytkimestä. Kas kummaa nyt merkkivalo ohjaustaulussa sammui ja valot ja hanojen pumpun virta ei jäänyt päälle. Olikohan tuossa asunto-osan akussa liian vähän virtaa ja se jotenkin releen kautta sieppasi auton akun virran käyttöön. Akussa ei pitäisi olla vikaa kun se on uusi.Pitää aamulla katsoa ja käydä Adrian huollossa näyttämässä. Joku vika siinä on jossakin kun siitä hävisi keväällä virta rulokaapissa olevasta telkkarin pistokkeesta ja viikon seisokin aikana auton akku oli mennyt tyhjäksi. Latautuuko muuten auton akku kun asunto-osa on tolppasähkössä????

NOUSIAINEN ASKO 17.06.2010 11:09

Adriasa on meillä uusittu ebl 208 s sisätila verkkovirtalaturi. On nyt pelittänyt hyvin pari vuotta , toivottavasti pelittää edelleen.

Ei lataa samalle tasolle auton aukkua , nähtävästi kumminkin virta silti riittää kun autolla ajetaan päivittäin , niin auton laturi lataa molempia akkuja.On mukana yksi ulkopuolinen laturi varalta jolla voi ladata auton akun tarvittaessa.Auto on 2003 mallinen , tuntuu olevan adrian ominaisuus sähköpuolen pienet viat asuntopuolella.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.