ducato2,5td hehku

MÄENPÄÄ TAUNO 02.06.2010 14:53

Onkohan kellään käynyt niin että tässä autossa oleva "liekkihehku" olisi jäänyt "tiputtamaan" ja aiheyttas tyhjäkäynnillä koneen epätasaisen käynnin ? pakokaasut myös haisevat pahalle mutta muuten moottori ei savuta.

t.Tane
MÄENPÄÄ TAUNO 02.06.2010 19:53

niin, vastaan itse kun en hallitse tätä suomen kieltä niin tulee noita mokia. Tarkoitin tietenkin automerkkiä enkä tätä yksilöä autohan on fiat ducato 2,5td vm. 92

MIKKONEN MATTI 03.06.2010 11:02

Talvella liekkihekun toimiessa käynnistyksen yhteydessä tulee jonkin verran savua ja jopa raa'an dieselin katkua, mutta se lienee suurpiirteisen systeemin ominaisuus. Kesällä en ole sellaista huomannut.

Jos tiputusta epäilee, pitäisi magneettiventtiilin sulkeutuminen testata. Liekkihehku saa polttoaineen pienellä paineella suuttimien ylivuodon paluuputkesta ja jos magneettiventtiili vuotaisi, valuisi polttoaine imusarjaan kylmälle vastukselle ja imuilman mukana sylinterin palotapahtumaa häiritsemään. Testaaminen kai kävisi irroittamalla liekkihehkulle magneettiventtiililtä tuleva polttoaineputki ja katsomalla tuleeko sieltä moottorin käydessä ainetta. Lämpimällä ilmalla ei pitäisi tulla edes käynnistettäessä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.