Neuvoja asunto-osan ikkunan irroitukseen tiivistämiseen

NIEMI VESA 02.06.2010 14:17

Minun tarvisi ottaa asuntoauton asunto-osan sivuikkuna irti ja laittaa uudet tiivistykset. Sateella pääsee tihkumaan vettä ikkunan raamin ja seinän välistä sisään ja homma pitäisi tehdä ennenkuin vettä alkaa tulla enemmän ja sitten aiheuttanee isompia murheita. Auto on kokonaan Italialaista tekoa eli Granduca Mizar 1999. Koetin kysellä täällä Pirkanmaalla Caravan huolloista (3 paikasta)josko tekisivät homman, mutta kukaan ei suoraan sanonut ,että tuo tänne niin hoidetaan. Kiirettä kenties ? Jos joku tietää hyvän paikan missä tämä hoituisi niin kertokaapa. Kaikenlaiset vinkit homman suorittamiseen ovat tervetulleita. Putkilo butyylimassaa löytyy.

KIISKI ANTTI 02.06.2010 14:41

Itse lähtisin liikkeelle tutkimalla ikkunan sisäpuolella olevan reuna/peitelistan irroitusta. Sen alta löytynee ruuvit joilla ikkuna on paikoillaan. Ei luulisi olevan kovin paha hommeli tehdä itse, kun vaan käyttää hetken miettimiseen ennen voiman käyttöä :-)

NIEMI VESA 02.06.2010 15:12

Olen sisäpuolen raamin irroittanutkin. Oli kiinni n. 20 ruuvilla. Pitänee seuraavaksi alkaa varovasti kokeileen heltiääkö ulkopuolinen osa. Mahtaako olla jokin tiiviste vai pelkällä massalla. Tutkitaan ..

REINI SEPPO 02.06.2010 19:32

Ruiskuttamalla "vettä" ulkopuolelta, voit löytää vuotokohdan sisäpuolelta ja mahdollisesti tiivistettyä ilman irroittamista! t.se

NIEMI VESA 03.06.2010 07:03

No nyt on ikkuna irti. Lähti hyvin,kun lykkäsi ohuen veitsen terän raamin reunan alle ja "viilteli" massan halki. Pelkkää butyylimassaa oli välissä. Ja nyt sitten pintojen putsaukset.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.