Suuret kiitokset kaikille osapuolille! Assunto autoni korjauksesta !!!!

OLLIKKALA PENTTI 01.05.2010 13:13

Hemikuussa kirjoitin saitin autoni jäätyi lapin pakkasiin. tuhoten turbon ja 2,3 litraisen moottorin. Nyt autossani uusi moottori,uusi turbo ja huohottajan esilämitin:Autollani oli ollut,käytössä 2 vuotta ja 8: san kuukautta.

Kiitokseni lähtevät Wetterin Rovaniemen korjaamolle,hyvästä työstä ja mainiosta tehdastakuun hoitamisesta.

Fiatin tehtaalle täydellisestä kustannusten vastuusta.

Aroyhtymän orkanisatiolle myös myöteisestä suhtautumisesta ,vaikka autoni ei ollut ns virallisen Fiatin tuontiorkanisation maahan tuoma käytös oli loistavaa autoni korjaukseen

Viime tiistaina 27.05.2010 sain autoni käyttöön Rovaniemessä, Wetterin korjaamolta ,sanoilla auto kunnossa ,ei maksa mitään, hyvää kotimatkaa Espooseen. Aina ei asiat ole niin pahoin kuin jotkut puhuvat tai kirjoittavat, Osallani kävi hyvä tuuri,tai hyvät yrittäjät? kenpä osaisi arvata ,että näinkin voi käydä.

HALTTUNEN TEUVO 01.05.2010 22:16
Onnittelut! Kerrassaan mukava tietää matkailuautojenkin suhteen vastuuta löytyvän. Miten asia meni Aroyhtymälle ja Wetterille, eikä jumiutunut auton merkkiliikkeen ajattomuuteen?
OLLIKKALA PENTTI 01.05.2010 22:39

Katsos kun autoni vaurioitui lapissa ja lähin fiat merkkihuolto oli Rovaniemellä. Wetterin työn johto teki arvion maksajista,heidän ajatuksensa oli,että yritetään ensin tehtaalta,ja sen jälkeen maahantuoja liikkeeltä mahdollista masunerotusta. Onnekseni fiat tehdas lupasi maksaa viulut,eikä minun tarvinnut käydä kamppailua myyjäliikkeen kanssa. Aroyhtymä on nykyään fiat autojen maahantuoja ja he huolehtivat moottorin ja turbon sekä huohottimen asentamisesta,tilauksesta Aron varaosien tilauskeskus antoi seikkaperäista neuvontaa tarvikkeiden logistiikasta,Italia -Helsinki-Rovaniemi,onneksi asia kulki autoliikkeiden kera eikä Byersnerin ns maahantuonti orkanisaatioden välityksellä. edellä kerrottu oli kuin lottovoitto noin 13 ooo € ei ase kovovin suuri summa ole ,mutta eläkeläiselle kuitenkin aivan kiva.

HALTTUNEN TEUVO 01.05.2010 22:55

Kyllä oli upeaa luettavaa. Ihan kuin satu, mutta onneksi totta.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.