Nyt Deltta auton mainos Karavaani lehdessä

LAAKSO MARTTI 22.04.2010 21:38

Nyt Deltta auton mainos Karavaani lehdessä ja hinnat ja kaikki huolloista ja koko sivu oikein, onko liike viellä sittenkin Fiatin huolto/ takuu vastuussa sellaisen kuvan saa mainoksesta

LEHTONEN ERKKI 22.04.2010 22:03

Mikkelissä ainakin Savilahden-Auto vastaa Fiatin myynnin ja huollon nykyään.

OLLIKKALA PENTTI 22.04.2010 23:05

autojen myynti ja huolto on kaksi eriasiaa .Nykyinen eu direktiivi halusi asettaa voimaan yhdenvertaisuus lain joka koskee myös Suomea. Autojen määräaikaishuollot ja takuuhuollot saa tehdä kuka vain alan ammatti korjaamo kenellä on olemassa tarvittava ammatti laitteisto ja taito. Maahantuojat eivät voi edellyttää että,määräaikai huollot pitää suorituttaa merkkikorjaamossa.Näin tänään.

AHJOS TIMO 22.04.2010 23:06

Autojen huoltaminenhan on vapautettu kilpailulle eikä maahantuoja voi rajoittaa huoltopalvelujen tarjontaa omaan verkostoonsa. En saanut ilmoituksesta sellaista käsitystä, että Delta-Auto olisi enää mitenkään "Fiatin huolto/takuu vastuussa". Ilmoitushan alkaa sanoin: "Olipa matkailuautosi alustana Fiat, Peugeot tai Citroën, meillä Deltassa on eniten kokemusta sen huoltamisesta". Eli tärkein myyntiargumentti on kokemus ja ilmoituksen loppuosassa mainitut erikoistyökalut ja testerit.

Teetin omaan autooni hiljattain ilmoituksessa mainitun PlusHuollon ja hämmästyin, kun loppulasku ei ollut yhtään ilmoitettua suurempi. Vuosia sitten vein nimittäin silloisen henkilöautoni Essolle "39 euron perushuoltoon" ja kassalla perittiinkin muistaakseni noin 150 euroa.

VALKAMA MARKKU 23.04.2010 07:43

"Autojen määräaikaishuollot ja takuuhuollot saa tehdä kuka vain alan ammatti korjaamo kenellä on olemassa tarvittava ammatti laitteisto ja taito".

Mitkä on kriteerit joiden perusteella "tarvittava laitteisto ja taito"- määritellään.

Olen nimittäin itse huoltanut lentokoneeni jo vuosia, vaan sitten tuli EASA (European Aviation Safety Agency)ja sen koommin olenkin saanut täytellä vaikka mitä planketteja ja lappusia jotta saisin edelleenkin koneeni itse huoltaa.

M Arkku

NÄRHI-KOPONEN TIMO 23.04.2010 07:51

Varkaudessa huoltaa fiatit KSA huolto on pitkä aikainen fiat korjaamo työ hyvä laatuista ja kohtuu hintaista 50 tuhanen huolto 249euroa töineen öljyt jarrunesteen vaihto kaikki suodattimet ja päivitykset.

PALIN MATTI 23.04.2010 10:48

Niin, periaatteessa jokainen korjaamohan on myös Fiat-huolto. Delta vaan tässä vetoaa vanhaan osaamiseensa ja tarjoaa palvelujaan edelleen myös Fiatin omistajille.

Mutta jos on kysymyksessä ns. takaisinkutsuttu huolto, niin silloin on käännytävä Fiatin edustusliikkeen puoleen.

AHOLA JARI 23.04.2010 11:27

Enpä tiedä Deltan osaamisesta, mitä siitä on jäljellä kuin kokemus.. Muissa asioissa kävin Konalan Autokeskuksen huoltopuolella. Fiat-merkin huoltokavereista ja päälliköistä useat olivat tulleet Vihdintie toiselta puolelta merkin mukana.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.