masteri

JOKINIEMI PETRI 11.04.2010 21:46

nyt on kyllä pakko kehua kun täälä eräs kaveri taannoin kehu et hymeri on matkailuautojen äiti.voi kyllä ollakin mutta renu on kyllä alustojen äiti,AL-KOna.juuri tuli tehtyä 1000km reissu ja ei voi kun nautti renulla ajamisesta.voimaa ja vääntöä on niin pirusti.on se 150hv kone.on mukava päästellä kun ei juuri tarvi maantiellä vitosta pienepää.ohituksissa neloselle lähtee kun jänis makuultaan.ei huoju ei kolahtele.ei lyö jouset pohjaan.

HAKALA VESA 11.04.2010 23:35

Soommoro!

Itekin tässä juuri Renun hankkineena ja sillä kolme tonnia päästäneenä olen jo valmis sanomaan että kelpo peli. Mutta kuinka hyvä mahtaa se AL-KO alusta oikein olla kun itellä Renun oma? alusta ja sekin mielestäni hyvän oloinen. Puoliintegroituna kulkee hyvin ja kohtuu naftalla. Mitä se AL-KO tuo tähän pakettiin lisää noin ajon puolesta?

SIIRILÄ KARI 12.04.2010 14:36

Non,niin. On sen näämmä muutkin huomanneet. Kulku senkun paranoo, muutaman tuhannen kilometrin jälkeen.

LAUKKANEN MAURI 12.04.2010 20:19

Hymeri on HYMERI,ja jos on se AL-KO alusta ,todennäköiseti kun verrataan sitä rellua ja hymeriä ,siin sillä isolla fiatin koneella ero ei voi olla suuri puoleen tai toiseen. Ainut merkitävä ero voi löytyä kumpi auto on hiljaisempi ajossa. Hymerissä on ainakin SL-sarjan tuoteissa ne äänet saatu miellytävälle tasolle. Mutta onneksi vielä voi valita ajaako Hymerillä vai jollain muulla merkillä,se on vapautta. Hymeri on as,autojen äiti! ,tuumasi taas m laukkanen.

JOKINIEMI PETRI 12.04.2010 21:35

moi mauri.ei taida koskaa olla tukatosta rellun voittajask.olise vaan makee se sun hymeriskin rellun tekniikalla

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.