Ducaton naftapumppu

JOKINEN MIRA 07.04.2010 16:32

Moro

Onko kellään ollut samanlaisia huolia, murheita? Naftaa sumuaa pitkin konehuonetta kun kovasti kuormittaa konetta(vaikea paikallistaa), eli tässä nurkka-ajossa pysyy paikat kuivana. Nyt kiristelty liitokset ja vaiva jatkuu. Seuraavaksi isompi remontti ruiskupumppu irti ja remonttiin. Auto on JO 5v vanha ja 42000 km? kai ajettu. Onko muilla samanlaisia murheita ollut näillä kilometreillä? Kone 2.8 JTD Tulee niin kova ikävä sitä vanhaa ratsua ei tarttenut paljon konepellin alle kurkkailla.

Jussi

KAUPPI ERKKI 07.04.2010 19:42

Eikös tämä ole jo sähköohjattu malli jossa on korkeapainepumppu joka pumppaa paineen siihen tukkiin josta nafta ohjautuu sähköisesti suuttimille eli jos on naftasumua niin jossain korkeapainepumpun jälkeen on vuoto tai sitten korkeapainepumpun akselitiiviste valskaa.

JOKINEN MIRA 07.04.2010 23:02

Moron

ÖÖ kyllä varmaan näin on, olen aika pihalla koko laitoksesta vaikka on tonne tullu nyt kurkittua ihan riittävästi. Kyllä se pumpun pää oli aivan märkä kun sitä päästiin heti rasituksen jälkeen kurkkimaan. No vie kausipaikalle ja kilvet konttorille niin ei paljon haittaa jos vähän valskaa, paitsi tietty jotain greenpeacen väkeä.

Jussi

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.