caravan center

HAKANEN HEIKKI 06.04.2010 22:52

mielipiteitä caravan centerin toiminnasta ,itsellä paha pettymys,sorruin sertivigaatin ja takuumainonnan uhriksi

JOKINIEMI PETRI 06.04.2010 23:33

kerro miten ne pääsi sua kusettaan.sertivikaateilla ei ole autokaupassa mitään merkitystä.se on kaupureitten myynti kikka.

VEHMANEN TUULA 07.04.2010 16:58

Pitkä miinus.

kalevi

KOTILAINEN ISMO 07.04.2010 17:36

Ostin marraskuussa sieltä lämmittimen, puhallinmallin sellaisen....se meni rikki nyt maaliskuussa. Laitoin sinne sähköpostia, miten toimitaan. Ei ole tullut minkäänlaista vastausta kuukauteen. Ei hyvä. Jos firma myy jotakin ja ilmoittaa sähköpostiosoitteensa julkisesti, täytyy posteihin myös vastata tavalla tai toisella.

PULKKI MARTTI 07.04.2010 19:13

Hassu juttu, mutta en oikein taida muistaa kenenkään kovastikkaan hehkuttaneen ko. liikkeen hyvää palvelua. Moitteita kyllä aika ajoin on kuulunut. Kannattaa siis kiertää kaukaa. Jälkimarkkinointihan on tunnetusti parasta mainontaa. Hyvin hoidettuna se lisää asiakkaita ja toisinpäin hoidettuna vähentää. Kumma kyllä muutamien kauppiaiden lanttuun (tai kukkaroon) ei homma mahdu. Minusta pitäisi aina reklamaatio asiat viedä aina loppuun asti. Jos palvelusta tai tavarasta maksat, on sinulla oikeus odottaa ja vaatia rahallesi vastinetta.

PULKKI MARTTI 07.04.2010 21:33

Muuten Heikki, mikä hommassa kiikastaa. Valaise vähän.

JALONEN KARI 07.04.2010 22:55

caravan centereitä on monia. Mikä niistä ?

OLLIKKALA PENTTI 08.04.2010 02:00

caravan centter Wiking Espoo Koskelontie. Jos tarkoitat tätä samaa firmaa mikä on niin sanottuja Byersner autojen ja vaunujen maahantuonti orkanisaatioita, niin et varmaan hauku väärää puuta.On oma kohtaista kokemusta vaikka muille jakaa.vaurioitin asunto- autoni katon lokakuussa 2008 ranskassa,Vakuutusyhtiön vaatimuksesta"Pohjola" käytin korjauarviossa 3ssa Liikkeessä pääkaupunkiseudulla 1, vakuutusyhtiön suositus Max caravan,joka kieltäytyi tehtävastä, seuraavaksi Tähticaravan auton maahantuottanut ja myynyt kieltäytyi kolmas kerta toden sanoi caravan centter wiking sanoi pikku juttu me korjaamme ja sopivat v-yhtiön kanssa diilin homman hoitamiseksi,Tarina on niin pitkä ,kuin korjauskin se kesti tismalleen tasan vuoden siitä kun olivat sopineet korjausdiilin yhtiön kanssa,viimeinen korjaus kesti 3kuukautta mutta saatiinpahan uudet lakanat ja täkit ,kun sattui vuotamaan niinpaljon vettä seisovaan autoon että kaikki vuode vaatteet menivt pilalle.että näin tämä liike toimi Tokkopahan minä ja tuttavani saattavat oastaa lisäpalveluja mainitsemaltani liikkeeltä.Korjauksen esteettisestä laadusta ei kannata kirjoittaakkaan.Ps mainitsemani v-yhtiö on myös entinen minun kodaltani.En haluaisi edes vihamiehellenikään samaa kohtelua näissäasioissa.

SALONEN MARKKU 08.04.2010 07:59

Näistä koritakuista. Korjaamo antaa vain puolen vuoden takuun ja harvoin työn laatu miellyttää. Kannattaa harkita antaako korjata ,vai vaatiiko auton lunastukseen.

OLLIKKALA PENTTI 08.04.2010 12:43

Salonen Markku oletko saanut asunto autosi joskus korivaurion osalta joskus vakuutus yhtiön lunastamaan sen,minulla on sentään reilunvuoden kokemus siitä taistelusta,turpiin ja tuli!!!Vakuutus yhtiössä työskentelevä tavarantarkastakin sanoi lausullissaan mm asunto auton katto on sellainen että se notkuu tästä lausunnosta kului 3 viikkoa seisonnassa ,oleva auto kastui sisäpuolelta totaalisesti.Ihmettelen kauppakamarin autorisoimaa tavaran tarkastajaa hänen ammattitaitoonsa ja hänen jääviyttään lausua mielipiteitään toisen v-yhtiön ja korjaamon välisestä korjaustyöstä. Nykyinen v-yhtiöiden esittämä tulkinta korjaustyöstä on mitä eriskummallisin. Näin se meneeyhtiöiden tulkintana, korjaamon esittää v-yhtiölle korjaustyön hinnan ja yhtiö hyväksyy sen,kun tulee ongelmia korjauksen laadusta,niin yhtiö ilmoittaa että he ovat luvanneet maksaa korjaukseta sovitun hinnan,mutta asiakas kantaa vastuun siitä että,tuliko korjaauksesta hyvä ,minulla kun ollut sellainen käsitys minun ja v-yhtiön välisestä diilistä,minaä maksan vakuutusmaksun ja v-yhtiö korjauttaa vauriot,mutta näin se ei näytä olevan.

Monissa korjaamoissa näyttää olevan käytäntö semmoinen ettei asiakkaalla ole mitään asiaa korjaus halliin.caravan huollot ja niiden omistajat ovat saaneet lienee jostain tai joltain aika ison valtakirjan korjata sinun omistamaasi kalustoa osaamalaan tavalla?

SALONEN MARKKU 08.04.2010 15:11

Kyllä Pentti. Sain vakuutusyhtiöltä auton hinnan rahana ja kaskossa oli lunastusturva n. 60e/vuosi. En tietenkään hyväksynyt puolen vuoden korjaamotakuuta tiiviyteen, kun autossa olisi muutoin ollut vielä yli 4 vuotta tehtaan tiiviystakuuta. Toiseksi en muutoinkaan olisi hyväksynyt korjaamon työn laatua, ja tämän ilmoitin heti alkuun. Asia hoitui ihan joutuisasti reilussa kuukaudessa.

OLLIKKALA PENTTI 08.04.2010 16:29

Onneksi olkoon Markku jos sinulle sattui tuollainen "lottovoitto"Mielestäni olisi ihan kohtuullista että julkistaisit noin hyvin sinua kohdelleen v-yhtiön nimen uskon että muutamat sadat ellei tuhannet olisivat kiinnostuneita, tästä v-yhtiöstä.Oman 27 vuotta kestäneen yrittäjä urani aikana ei minulle ainakaan ole tullut vastaavaa lottovoittoa v-yhtiön taholta.päin vastoin käsitykseni on vahvistunut siitä miten vakuutuyhtiön tehtävä on kerätä omistajilleen aina vaan suurempia voittoja ,vakuutuksen ottajien avulla.

PULKKI MARTTI 08.04.2010 19:10

Työhä sällejä ootta, kun toinen kehuu ja toinen moittii vaan kumpikaan ei mainosta sitä v-yhtiötä nimeltä. Tieto on valtaa näissäkin asioissa.

OLLIKKALA PENTTI 08.04.2010 19:54

Hyvä Pulkki Martti, jos tarkoitat minua etten ilmoita ex v-yhtin nimeä,niin kannattaisi harjoitella ulkolukutaitoa nimittäin ensimmäisessä vastaus kirjoituksessa ilmoitin heti alkuu että se oli Pohjola yhtiöt yök!!!!!

PULKKI MARTTI 08.04.2010 20:21

Sorry Pentti. Ja kiitos ystävällisestä opastuksesta lukemisen ymmärtämisen saralta.

OLLIKKALA PENTTI 10.04.2010 17:33

Salonen Markku. Saatatko ken ties olla huuliveikko ku sanot saaneesi v- yhtiön lunastamaan asunto autosi, taisi olla autosi, tossi pahasti vaurioitunut ,mahtoikaan siinä olla jäjjellä edes moottoriakaan? Meillä päin miehet jos sanoo noin.vakuuttavasti olleensa noin niinkuin Hannu hanhi niin hän kyllä uskaltaa tunnustaa hyväntekijänsä.

SUOMINEN TAUNO 11.04.2010 19:02

Ihmettelin kyseisen firman suhtautumista Burstnerin takuuhuoltoihin, kun autoa ei ollut ostettu heiltä. No, en ihmetellyt pitkään, vaan etsin toiseen liikkeen (Jyväs Caravan), jossa suhtautuminen oli kokonaan toista maata. Kierrän tämän Centerin jatkossa melko kaukaa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.