TV,n sijoitus uusissa as,autoissa

LAUKKANEN MAURI 06.04.2010 18:02

Olen vähän,pettynyt näitten nykyautojen hienoon ulos vedetävään ,alas lasketavaan TV,systeemiin;(TV-kaappi)

A=TV tulee liian ylös,useammissa se katselukulma ei riitä,kuva epäluonollinen. B=Hylly rajoitaa TV,n kokoa,minulla siihen ei mahdu kuin 15",kun tämän päivän suurempia kokoja voi katsoa pienemmissäkin tiloissa,esim, 20"asti. C=TV,n pitää olla katsojan pään tasolla optimaallisen katselunautinnon saavutamiseksi!. B=Älkää uskoko niitä myyntitykkejä ,kun ne kehuvat kuinka hyvä se ulosvedetävä/alas lasketava systeemi on,siitä ei kannataisi maksaa mitään.

JOKINIEMI PETRI 06.04.2010 18:53

moi mulla on autossa tv teline asunto osan oviaukon kohdalla.seinä telineessä.kääntyy siinä joka päin.voi myös katsella petistä.ainoa huono puoli on et tv pitää irottaa siittä ajon ajaksi pois.telineen pystyy lukitseen kyllä mutta en arvaa pitää siinä tv rynkyttää ajossa.muuten kyllä erittäin hyvä paikka.juuri oikealla korkeudella.eikä yhtään ole tiellä kun kulkee ovesta.se on valmis tehdas asennus teline.samalla seinällä on pistorasia ja anteeni pistoke.tv on 19 tuumanen.

LAUKKANEN MAURI 06.04.2010 21:30

Se on hyvä paikka ,minun edelissä autossa TV oli samassa paikassa. Mutta tämä Hymeri ei ole siinä TV, paikassa onnistunut ja sama vika taitaa olla monessa muussakin uudessa autossa. TV teline kun on vakio kamaa,samat telineet kaikissa kaappi asenuksissa, ja tv jää liian korkealle ja kun se ei vielä kallistu siinä telineessä riitävästi ,niin sitä pitää katsoa auton toisesta päästä!. Mutta saranat on tilattu siihen telineeseen ja sen jälkeen kallistuu,kuin naiset ennen vanhaan.

KAUPPI ERKKI 06.04.2010 21:50

Kyllä niitä kalliimpia malleja voi katsella vaikka lattialla maaten huomasin asian kun sattumalta kellistin muijan siihen lattialle huom en kallistanut vaan kellistin.

PALIN MATTI 07.04.2010 14:46

"C=TV,n pitää olla katsojan pään tasolla optimaallisen katselunautinnon saavutamiseksi!."

Jos tuo väite pitäis paikkansa, niin mun kyllä pitäs porata mahhaani reikä. Kattelen usiastikki telekkaria piirongin petisä maaten. Telekkarin pittää olla sen verran korkiamala, että sen näkkee mahan ylitte.

KAUPPI ERKKI 07.04.2010 15:47

Kannattaa mennä testaamaan asia rohkeasti vaan maate sinne kaupan lattialle niin sieltä saa parhaimman testituloksen.

Kyllä ne siellä liikkeessä ymmärtää kun sanot jotta moon karavaanari.

SILJAMÄKI ANTTI 07.04.2010 17:41

Heh, no jos jossain on sitten hyötyä käytössä pienestä autosta, niin ainakin Hobby Vanissa, jossa tv-teline on dinetin toisen sohvan yläpuolella ja optimaalisessa paikassa ja etäisyydellä etuistuimilta katsoen. Teline on vankkaa tekoa, kääntyy hyvin joka suuntaan, sallii isommankin tv:n ja ja tv voi olla koko ajan siinä kiinni.

OLLIKKALA PENTTI 08.04.2010 13:02

Meidän autossa telkkariteline on todella hyva kääntyy 360 ast, sivusuunnassa ja pystysuunnassa sopivasti ja siihen mahtuu hyvin 21" tellu.En ymmärrä mitä varten telkkari pitää piiloittaa kaappiin,sen ymmärrän että,fimit ja ne lelut pitää piiloittaa "kuappiin".Telkkarin kun ostaa se pitää hankkia sellainen että sitä voi pitää esillä ja jos on tarpeeksi hinnakas ja laadukas, voi siihen jättää hintalapunkin kiini niin ette tule alemmuus kompleksia, kun se ei le alehallintuotteita.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.