Eura-Mobil Sprinter -99

KALEVA TAPIO 26.03.2010 15:01

Kysely m-autoilijoille mulla on -99 Mallinen EuraMobil 312 Sprinter TurbiiniAutomaatti(ajettu 330tkm), vielä hyvässä kunnossa. Tehty oikeastaan vain kulumisremontteja. Ei pahemmin vieläkään kitise, repsota tms. vaivoja. Kaikki pelaa vielä kunnolla. Olen tähän (Eura + Mersu)ollut tosi tyytyväinen. PITÄISI kai vaihtaa - kun kuumekin nousee. Huolin vain Mersu Sprinter Autom. + ALKO-matala-alustalla + puoli-integroitu + Alde + Saksalainen kori (Ei mitään Spagetteja tai Ent. NL:n Puskurilta) = Vaihtoehdot Vähissä?? Muutama kysymys käyttäjiltä?:( En kaipaa mitään turhia kommentteja / toisenkäden tietoja - vaan käyttäjätosiasioita - tämä tulee pitkäaikaiseen käyttöön - ei korjaamolle!!)

Kitinät ja kolinat jonkunmerkkisissä paljon ajetuissa - varsinkin jos niitä ei ole! (huom. Kuulin että Detleff. kitisee/kolisee - tosin vain yksi puhe?) Onko kalusteet ja varusteet pitkän käytön jälkeen vielä kunnossa? Yleensäkin auton kunto pitkällä käytöllä (ko. merkillä) Tällä hetkellä tuntuu että vain Dethleffs ja Burstner täyttävät vaatimuksen - Olisiko muitakin?? Auton lämpimyys pakkasella?? (Eurassa tarkeni -30 asteessa) Ps. Kiitollisena asiallisia totuuksia odottaen
JOKINIEMI PETRI 26.03.2010 16:29

moi.erälaukolla on juuri auto sulle.älä enää mieti.äkkiä kaupolle.hinta vajaa 80 000e.on mese ja al-ko.varmasti toimiva paketti.t.pete

LAUKKANEN MAURI 26.03.2010 17:28

Minula on ollut kaksi Detskua ja Bürstner Elegance ja nyt se HYMER ,en halua pahoitaa ko,merkkien omistajia,MUTTA Hymerissä se laatu on totta; A=Erittäin hiljainen B=Lämmin C=Alko alustainen;paljon tilaa/hyvä ajetavuus/lämmin lattia D=Kallis,mutta halpaa ja hyvää ei ole vielä olemassa. Oletan että Eurassa ja Hymerissä ollaan suunilleen samalla tasolla laadun/lämpimyyden suhteen;AITOJA SAKEMANNEJA MOLEMMAT!:

PALIN MATTI 26.03.2010 18:20

Palijon on vielä Rintterilä hintaa nuin vanahaksi autoksi.

PÄIVINEN UNTO 27.03.2010 09:34

Minulla on Eura ja olen ollut erittäin tyytyväinen.Kaikkia autojahan joutuu jalostamaan kukin oman tarpeensa mukaan. Kaverilla Hymer ja se on ollut heille hyvä ja sopiva.Lämpö varmasti riittää molemmissa Eurassa on talvisia matkoja varten Al-Ko alusta jossa on kaikki vesi-laitteet tosi lämpimässä,ei ole jäätynyt vielä kertaakaan. UP.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.