Saksa ja nasta renkaat????????

VALLIUS MARTTI 24.03.2010 07:59

Miten on pohjois saksa-tanskan raja onkohan siinä raja vyöhykeelä ehdoton nastarenkas kielto muutenhan saksassa on nastojen käyttö kielto,Mutta ajatelin josko rajan pinnassa olisi jotain sääntö helpotuksia kun siinä on se rajakauppa alue ja tanskalaiset käyvät saksassa ostoksilla ajo matkaa saksan puolella ei ole kuin muutama kilometri.Tietysti maan lakeja ja säänöksiä täytyy kunioitaa jos ei ole helpotuksia. TIETÄISKÖ JOKU ENEMMÄN AIASTA ??

SILMUNEN HANNU 24.03.2010 08:21

Me kerran kuviteltiin, 16v sitten, että väljyyttä olis sen veran, että nastat sais mennä nyppimään renkaista pois edes ekalla leirintäalieelle....ei saanut,vaan se tethtiin tullimiehen valvovan silmän alla....No nyt ei ole enää tullimiehiä, mutta en koittais...:)

t.Kaarina

JANHONEN MATTI 24.03.2010 09:46

Käsittääkseni määäräys on ehdoton. Jäin kerran siitä kiinni autonhakureissulta Saksasta palatessa Puttgardenin lähtöselvityksessä kun hakuautossa oli jo siinä vaiheessa nastat alla. Ensin autoa kiersi yksi poliisi, joka vielä varmemmaksi vakuudeksi haki suuremman päällikön paikalle tutkimaan rikostani. Onneksi oli näyttää takakontista kesärenkaat, muuten varmaan olisi ollut sakon paikka.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.