ford 2,4 td granduca 125 hv 65 living asuntoauto

IKONEN PEKKA 13.03.2010 20:20

moi

onko kokemuksia tällaisesta autosta, talvilämmin ja sen sellaista mitä juolahtaa vain teille kokeneemmille mieleen samanlaisesta autosta, kannattaako ostaa omaksi??? olemme isoa vaunua vaihtamassa tällaiseen. kiitos etukäteen teille!!

TERVO JARI 13.03.2010 20:32

kokemusta Voortista että kaukaa sen kierrän, virmassa voorti vaihtuu Mersuun, ja oli sitte viimenen Voorti, kalliiksi se tuli . . .

Korjaamon onni se oli, "vikaa siellä vikaa täällä" . . .

Itellä Pösö, paljon korjaamo "ystävällisempi", on -04 mallia mutta vikaa ei ole vielä ilmaantunut kun "jämähtäneet" iskareiden yläpään laakerit, vaidettiin vuosi sitten . . .

Jos jaksat lukea niin tuolta löytyy "kokemuksia" Foordista:

http://karavaanarit-fi.directo.fi/ajankohtaista/etuteltan_puheet/matkailuautot/?x26555=Search&Order=-submit_date&N=100&q=ford&nickMid=

Jari

PALIN MATTI 13.03.2010 20:42

Voortinku ostaa ja sillä aijjaa, ni taivasossuus on tienattu, sillä sillon on helevetti kärsitty jo maan päälä!

KJON!

JOKINIEMI PETRI 13.03.2010 20:56

kyllä kehotan kans ton kopin kiertää kaukaa.ei meinaa toi asunto osakaan kovin kehuttava ole.ja pojat tossa jo kerto mikä on alusta.

SIHVOLA MARKUS 13.03.2010 21:50

Kysy asiantuntijoilta.Nämä kommentit on luulotautisten aikaansaannosta.

TERVO JARI 14.03.2010 08:04

kun sattuu olemaan totta tuo mitä kerroin . . .

Yksilöitähän autot on mutta kokonaisuutena Ford tulee jonninmatkaa perässä jos vertaan sitä esim. Pösöön ( sama auto kuin Citikka ja Fiat )

Ja kysyjähän kysyi mielipiteitä, kertoisit Markus omasi näkemyksesi asiasta etkä rupeaisi toisia "morkkaan/panettelemaan", ei tuollainen ole rakentavaa . . .

Yleensä se asiatuntia on auton myyjä tai huoltaja, joka ei varmaannii tuo esiin auton huonoja puolia, päinvastoin pimittää niitä viimeiseen asti saadakseen autonsa myytyä ja päästäkseen "lypsämään"myymällään tuotteella . . .

Miksi moni asuntoauton korivalmistaja on luopunut Ford alustasta valikoimissaan ? ?

Ehkä syynä Fordin viat ja vaihtoehtojen vähyys ?

Hyvinpaljon on parjattu tuota kuljettajan istuimen korkeutta ja sen tuomaa kuljettajan "työympäristön mukavuutta" ( piinaa ) ? ?

Tuossa pikkasen "ihmeteltävää" . . .

Jari

Ps. Itsaelläni on vanha Fiiu alustainen asuntoauto mutta sen perusteella en tee minkäänlaisia vertailuja sillä kalustoni on edelliseltä vuosituhannelta eikä ole moottoriltaan eikä alustaltaan enää uudempiin vertailukelpoinen . . .

PITKÄAHO JUKKA 14.03.2010 08:41

noh, yksilöitähän nämä kalut on,omalla Fordilla olen ajellut 42 tuhatta ja ainoa korjaamokäynti oli kun takapään valot sekos,syykin löyty ihan itsestä kun koukun asennuksen yhteydessä johtonippu oi jäänyt kiinnityslaipan väliin.Eihän tuolla matkalla vielä mitään suurempia remontteja saa ollakkaan.Yksi työkaveri ajelee Citikalla km on alta 100tuhatta ja on korjattu startti, etupään niveliä,iskarin yläpäät,jäähdytin ym pienempää, ei hyvä sekään.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.