FIX AND GO

LAUKKANEN MAURI 05.03.2010 20:10

Karkas käsistä: Kun nämä uudet as.auton liikuvat painonsa vuoksi siellä harmaalla alueella ja vararengas on korvattu Fix and Go paketilla. Siis onko joku käyttänyt tätä systeemiä,se on kokonsa puolesta aivan eri asia kuin pullossa olevat renkaan paikaajat. Mukana on komressori,joka painaa kai paineella sitä mössöä sinne renkaaseen ja paineen näkee siitä mittarista. Laite on tetysti 12vDC käyttöinen. Onko tarkempaa tietoa ja kokemusta? Ei vara venettä kaada?;Fix and Go

HÄMÄLÄINEN MARKKU 07.03.2010 11:41

Moottori-lehdessä oli pari vuotta sitten testi noista aineista ja laitteista. Lähinnä mukana oli autojen mukana tulleet laitteet ja spray pullot, lisäksi yksi renkaaseen valmiiksi asennettava mössö. Tuon testin perusteella meidän autossa on mömmöt renkaissa valmiina, eikä vaararengasta mukana. Juttua on käsitelty näillä sivuilla aiemmin, mutta kun olen nyt kännyn varassa ja tällä kännyllä on hankala hakea tarkempaa tietoa, niin koeta itse löytää.

LINDROOS LAURI 07.03.2010 16:51

Homma toimii, kun renkaassa on pieni vuoto ja paine on laskenut vähän. Ei toimi, jos kumiin tulee kunnon vaurio tai se pääsee ajossa tyhjänä pyörähtämään. Silloin ei auta kuin se varapyörä.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 07.03.2010 17:19

Tuo mömmö joka on meidän auton renkaissa oli ainoa joka selvisi puhtain paprein 8mm piikkiin ajosta. Lisäksi kun se on valmiina renkaassa ei pisto tyhjennä rengasta lainkaan jolloin ei kudosvauriotakaan synny, toivottavasti.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.