Peruutuskamera

PARKKINEN HANNU 02.02.2010 16:49

Minkälainen peruutuskamera kannattaa hankkia, langallinen vai langaton. Onko kellään kokemuksia kyseisestä laitteesta?

JOKINEN MIRA 02.02.2010 18:59

Moro Itselläni on ollut kaksi peruutuskameraa, toinen minkä itse ostin oli halvin mitä rahalla sai. Toimi pari vuotta ihan ok. Sitten Lauri Loska ja Simo Suola teki tehtävänsä, kuva huononi eikä äänikään enää kuulunut. Nyt on Waeco (tuli auton mukana),kuraluukku kameran edessä ja lämmitys. Toimii ja kuva todella hyvä. Molemmat johdollisia asennuksia. Kannatta kyllä näköjään satsata laadukkaaseen, näkeekin jotain.

Jussi

VALLIUS MARTTI 02.02.2010 19:10

Kanataa satsata vähän latuun minulla on myös Waeco perutus kamera siinä myös lämpö ja kura suoja ei ole koskaan ollut ogelmia eritäin hyvä kuvan laatu.

PAJARI JUKKA M 02.02.2010 19:37

Mulla on ollut 2 Waecon laitetta. Edellisessä oli kurasuoja ja monitori oli mustavalkoinen kuvaputkivehje. Nykyinen on Waecon kaksilinssinen malli. Kurasuojusta ei ole, mutta näyttö on värillinen LCD. Molemmat on johdollisia ja ovat toimineet hyvin. Niistä on ollut apua mm. leirintäalueilla, kun ei muuten tiedä onko esim. joku pikkulapsi mennyt auton taakse.

Tuplalinssinen malli vaikutti ideana ihan hyvältä, mutta yhdelläkin pärjää hyvin. Langaton olisi varmaan kätevämpi asentaa jälkikäteen, mutta sellaisesta minulla ei ole kokemuksia.

Luonnikasta peruuttelua. t. JukkaP

PYÖRRE MARKKU 02.02.2010 20:42

Hyviä juttuja esimerkiksi:

langallinen läpällinen valovoimainen (paljon ledejä näkee sysipimeässäkin) laadukas optiikka (hyvämaineinen merkki) Ei liian laajakulmainen 120 astetta riittänee. Muuten on kuva kuin kalansilmä
PAAVILAINEN JUSSI 02.02.2010 22:29

itelläni on joku langaton halpismalli...silläkin kyllä pärjää, ja asennus todella helppo. mutta kyllä tää mun laite on ainakin hanakka ottamaan häiriötä,esim. ohi ajava auto saa yhteyden pätkimään. paras tapaus oli, kun erään marketin pihalla alkoi näytössä näkymään viereisen kirpputorin valvontakamera kuva. kyllä se kait niin on, että jos haluaa vain nopean asennuksen, niin silloin langaton, mutta jos haluaa hyvän häiriöttömän kuvan, niin silloin langallinen.

SILMUNEN HANNU 03.02.2010 01:03

Allekirjoitan tuon valovoimaisuuden, on aika mukava, kun peruutuskameran kanssa todella näkee peruuttaa pimeässä pitkin pitkää metsätietä!

t.Kaarina

PALIN MATTI 03.02.2010 08:52

Tuostaku Hannu kattua vilautat, ni löytyy mielipitteitä perruutuskanerasta: http://www.karavaanarit.fi/ajankohtaista/etuteltan_puheet/tarvikkeet/?x26558=Search&Order=-submit_date&N=100&q=peruutuskamera&nickMid=

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.