pohjamassa

PUSKALA RAUNO 27.01.2010 20:45

Hei! Asuntoauton pohja pitäisi massata,käykö asuntoautoon normaalin pakettiauton pohjamassa vai onko vinkkiä? ja voiko massan levittää ruiskulla?

TERVO JARI 27.01.2010 21:17

ruosteensuojaukseen tarkoitettua vaneripohjaan, tuon kun muistat niin olet jo melko selvillä vesillä.

Todennäköisesti jokaisella korinvalmistajalla on omat "litkunsa" vaneri/puuosille, ( on Detskun ja Hymerin spraysuoja-aineita ), nuot on ainakin minulla ollut käytössä, lienee Adrialla niinkuin muillaklin omat "logo"pullonsa,ja liekkö kaikissa samaa litkua, logo vaan eri ? ?

Ota yhteyttä jälleenmyyjään niin saat häneltä "oikeaa" mömmöä, maksavat n. 30-60 euroo pullo, riippuu vähän mistä ostat . . .

Ja jos takuun alainen as-auto oltava merkkikohtaista mömmöö jotta takuu pysyy voimassa . . .

Jari

VIRTA URPO 31.01.2010 23:41

Tervan ja vernissan seos 50/50 tai 2/3 suhteessa tuonne puuosille. Aitoa suomalaista ja noi halpamarketit myy. Olikos Tamperelaista muistaakseni. No hieman suttaavaa, mutta toimii ja tulee hyvät hajutkin vielä naapureiden iloksi ja ihmeteltäväksi. Metalli runko-osiin tietty koteloaineet koteloihin ja tartunnaksi näkyviin ja sen päälle sitten alusta massa. Terva/vernissan voi uusia parin vuoden välein. Menee ruiskulla hyvin. Pensseli tietty hieroo paremmin, mutta hankalaa ylä suuntaan.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.