Matkailauauton keskuslukitus

KÄNSÄLÄ JUHA 23.07.2016 16:10

Missä on yleensä ollut vikana jos matkailuauton keskuslukituksen sulake palaa ?

Sulakkeen vaihto ei auta kuin hetkellisesti saattaa toimia muutaman kerran , mutta sitten palaa . Sulake on kooltaan 15 A . Tässä auto on puoli-Indekroitu Fiat/ Adria STL malli 2011 .

JANHONEN MATTI 23.07.2016 16:32

Yleensä johdotuksessa, mutta missä siinä on usein se suurin mysteeri.

Kun sanot, että toimii muutaman kerran niin toimiiko silloin kaikki lukot.

KÄNSÄLÄ JUHA 23.07.2016 18:40

Toimi kaikki. Vaunun ovessa oli kosketusnpinnat vähän tummuneet , mutta puhdistin ne hiekkapaperilla kontaktipinnat , sen jälkeen kesti vähän pidempään , mutta valitettavasti ei poistanut täysin ongelmaa.

EEROLA TEEMU 23.07.2016 19:32

Kokeilisin itse 20 A sulaketta. Jos sekin palaa, niin piirissä on jossain kohtaa jonkin asteinen lievä oikosulku/vuoto/eristevaurio tai solenoidissa vikaa. Jos kestää, niin ei siitä pitäisi haittaakaan olla, vaikka jättää paikalleen jos "vika häviää". Ei ole neuvo, mutta 5 A isompi sulake ei aiheuta mitään vaaraakaan.

AIRIKKA ISMO 24.07.2016 01:15

Vika saattaa löytyä siitä asunto-osan lukosta...??

Se "neliskanttinen" vastakappale karmissa missä "tapit" liikkuu eestaas Sen kun avaat niin takaanta paljastuu abiko liittimet mitkä taivutettu että ne tapit yleensä mahtuu liikkumaan......

Asentaja ( ainakin meidän autossa ) kuorinut johdot niin että pääsi ottamaan kiinni toisiinsa

Korjaus tuohon: eristämättömät abikot juottamalla kiinni ja kutistesukka päälle,samalla se "pelivara" parani siellä vastakappaleen sisällä...........

Siinä taas insinööritaidon näyte, sähkölukituksen vastakappaleet eri materiaalia......( varma hapettuminen ja kontaktiongelma taattu )

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.