Pari hyvää ja nopeaa korjaamoa

RAASU PERTTI 30.06.2016 19:47

-90 Tabbert 570:n kiusallinen laturihäiriö jäi pysyväksi - laturin valo jäi palamaan, aiemmin se häipyi hiljallen hetken ajeltua tai kovalla kaasun survaisulla. Kemijärvellä Tunturi-Auto otti heti sisään, tutki huolella ja löytyi häikkää releessä, joka vaihdettiin. Ja kas, valo ei enää jää kiilumaan. Hyvä ja nopea palvelu, tunnin hoito.

Ja kytkin simahti lopullisesti ja jätti tielle. Kemistä löytyi mainio Korjaamo-Patu, Auto Patu, jossa auton sai kuntoon niin, että seuraavana iltana pääsi ajoon. Kahdentoista tunnin työpäivän tekivät, ja kuntoon tuli, Niko taitava kaveri. Vakuutuksesta olisin saanut auton käyttööni, mutta korjaamolta sain myös auton alleni nyt lyhyeksi jääneeksi ajaksi, ilman erillistä korvausta. Neljään, viiteen korjaamoon soittelin, viikon jono vähintään olisi ollut niissä. Aah, onnea. Raimo muistaakseni oli pomona, karavaanari itsekin, sanoi heti että korjaamon suihkuakin saa käyttää, en tiedä miksi niin heti vihjaili...

Käyttäjän lisäys viestiin 30.6.2016 klo 20:05:55 Lisäyksenä vielä, että aurinkopaneli mahdollisti akkujen latauksen, vaikkei laturi pelannutkaan,. varovasti kun ajeli, ilman valoja, korkeintaan parkeilla, latausta riitti. Olisi riittänyt ilman tuota varotoimettakin, kummasti paneli vain ampeereita antoi, pikku sateellakin alle ampeerin ja hyvällä päivällä 4-6 aata. Automaattirele välissä ettei starttiakku pääse missään tilanteessa alenemaan. 150 wattia, lataussäädin paneelin ja akun välissä. Suora asennus katolla. Riittää hyvin, tv ja kannettava ja invertteri tykkäävät.

PÖNTINEN JUKKA 06.08.2016 20:50

Myös Levillä Poron Portin yhteydessä aloittanut autokorjaamo, vaihtoi jarrupalat samana päivänä kun tykkäsi mennä kuskin puolen jarru jumiin. Eikä mennyt kuin muutama tunti. Palat piti hakea Kittilästä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.