ilmastointi huolto pärnussa

KOKKONEN AATOS 29.06.2016 15:26

ilmastoinnin huolto maksoi pärnussa 35€.

EEROLA TEEMU 29.06.2016 17:49

Kun hyvin käy, niin Suomessa, tarkemmin Kouvolassa, maksoi Ducatoon vain 25 euroa. Lisäsivät huollon yhteydessä 200 g kylmäainetta, kun oli 13 vuodessa sen verran päässyt karkuun - ensimmäinen tarkistus tehtaan jälkeen.

Käyttö h- auton ( XM) 55 euron "tarkistuksesta" eräs toinen "tarkistaja" esitti ensin 90 euron laskun "tunnin työstä". kun löysi muka pari vuotoa ja oli tyhjentänyt koko järjestelmän. Antoi myös 1300 euron kirjallisen kustannusarvion korjauksesta.

Tarkoitus oli kusettaa eläkeläiseltä helppoa rahaa, vaikka ilmastointi vielä viedessä jäähdytti kohtuullisesti. Liikkeenharjoittaja palautti kuitenkin koko summan, kun ei halunnut lehti-julkisuutta tapaukselle. "Tarkistus- tarjoushinta" sisältää myös mahdollisten vuotojen selvittämisen ja sen enempää ei tarvitse maksaa ellei pyydetä lisätöitä.

Olen kuullut muutamilta "halpaan tarkistukseen" menneiltä tarinoita kusetusyrityksistä. Tunnettu, ammattilainen ilmastointihuolto on luotettavin, mutta harrastelijat tulevat kehiin kesäkaudella tarjouksillaan. Kannattaa olla tarkkana.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.