Inva-matkailuauto

AHJOS TIMO 27.06.2016 12:51

Tavaratorilla on parhaillaan myynnissä matkailuauto, jossa on mm. moottorisänky. Kun olin itse toipumassa selkäleikkauksesta, minulla oli suuria vaikeuksia päästä ylös tavallisesta sängystä. Kotiin sain kaupungilta lainaksi moottorisängyn. Autoni sänkyyn en uskaltanut mennä pitkäkseni, kun oli täysin epävarmaa, pääsenkö siitä ylös. Niinpä menin kysymään neuvoa Respecta Oy:stä, joka tekee invalidien henkilöautoihin vaikka minkälaisia asennuksia. Selitin heidän myymälässään tarpeeni. Ihanteellisena pidin sellaista vinssisysteemiä, joka nostaisi ylävartalon lähes istuma-asentoon käsivoimalla. Ajattelin, että akkukäyttöinen laite olisi liian epäluotettava. Toisena vaihtoehtona otin puheeksi sellaisen ratkaisun, että asennetteisiin sängyn yläpuolelle jonkinlainen kahva tai tanko, josta voisin käsivoimalla nostaa itseni ylös. Kolmantena vaihtoehtona ajattelin, voisiko tyynyn alla olla ilmatyyny, joka täyttyessään nostaisi ylävartaloa,

Arvatkaapa, minkälaista ratkaisua Respecta Oy:n edustaja ehdotti! Hän sanoi lyhyesti ja ytimekkäästi: Mitään ei ole tehtävissä.

NYBERG JYRKI 27.06.2016 18:36

Olipa ihmeellinen kommentti alan asiantuntijalta, kyllähän monenlaisia ratkaisuja pystyy rakentamaan. Meidän tarpeet selviää vasta ajan kanssa, eipä tarvi respectan asiantuntijalta kysellä.

ÖGÅRD PÄRRE 27.06.2016 19:10

Asiakaspalvelua on tuokin ainakin heidän mielestä. Kannattaa laittaa nimi mieleen ettei sinne eksy.

TERVASMÄKI MARKKU 27.06.2016 19:15

P...e ei sinne? Tä, jos yksi ihminen on yhden kerran saanut huonoa palvelua, voiko sitä heti yleistää? No, yleensä se niin menee... mutta Olisikin mielenkiintoista jos joku toinenkin henkilö kysyisi sieltä asiaa. Silloin....

HJELM ARTO 27.06.2016 22:04

Asenteen syynä voi olla myyjän asiakkaan puolesta tekemä arvio ostajan maksu valmiudesta. Huonoa toimintaa joka tapauksessa.

Jelmi

HYTÖNEN RAIMO 28.06.2016 00:00

Saksalainen Robel valmistaa myös invakäyttäjille sopivia matkailuautoja. Eivätkä varmasti sano ettei mitään ole tehtävissä.

AHJOS TIMO 28.06.2016 07:30

Ehkä Jelmi on oikeassa, mutta voisi ajatella niinkin, että jos ihmisellä on varaa ostaa matkailuauto, ehkä hänellä on myös varaa teettää siihen sellainen lisävaruste, että voi sen sänkyyn mennä pitkäkseen.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.