Ajovalot Dukatossa

TARVAINEN VEIKKO 04.06.2016 10:53

Dukato on vuosimallia 2010

Onko muilla vastaavaa ongelmaa,? Vasemman puleinen valojen säätömoottori on käynnissä jatkuvasti. Olisiko hammaspyörä sökö , ja oiken puolen säätömoottri hakee asentoa koko ajan valojen ollessa kytkettynä. toiminnat tapahtuvat vaikka sååtökatkaisija on nolla asenossa. Vasemman puoleinen säätö on jäänyt ylä asentoon.

Lähteekö valonheittäjän lasi pois jotta säätömoottorin voi vaihtaa, vai pitääkö ostaa uusi valonheittäjä.Valonheittäjään kertyy kosteutta, olettaisin lasin olevan irrotettavissa.( on muovia )

TERVASMÄKI MARKKU 04.06.2016 23:13

Umpio on siis sitä kaarevaa mallia...? Kun ostin 07:n tässä joku vuosi sitten, niin vasen umpio oli rikki samalla tavalla. Vähän vettä sisällä ja säätömoottori jumittunut. Sain liikkeestä kyllä uuden umpion samaan kauppaan :) Kokeilin moottorin irroitusta. Kyllä sen lopulta sain valokupua irroittamatta. Helppoa se ei ollut! Säätömoottoria ei saa erikseen, ainakaan silloin. Ja se syy siihen kastumiseen on surullisen kuuluisa vesikaukalo tuulilasin juuressa. Uudemmissa autoissa on juurikin kaukalon päädyissä olevat pikkukaukalot jo varustettu letkuilla, jotka johtaa veden pois. Omassa oli vain reiät, joista sadevesi pääsi valumaan suoraan mm. umpioiden päälle! Porasin isommat reiät ja letkut niihin. P.S. voi sen valokuvun saada irtikin, en tiedä.

Käyttäjän lisäys viestiin 4.6.2016 klo 23:15:13 Niin, se umpion irroitus ensin. Aika helppo homma on se

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.