Markiisin pesu

SUOMI SEPPO 24.05.2016 16:08

Onko kokemusta miten kotelomarkiisin pesu onnistuisi sen ollessa paikoillaan ? Millainen pesuaine olisi paras ? @seppo

JOKINIEMI PETRI 29.05.2016 18:50

Tänään sitten tuli pestyä markiisi. Oli hävyttömän likanen. Ensin kokeilin ihan mäntysuopaa ei mitään vaikutusta. Sitten pinelinee raakana sumukannulla. Jonkajälkeen pesu niin sanotulla ihmesienellä, Huuhtelu painepesurilla runsaalla vedellä. Alapuoli oli helppo pestä. Yläpuoli a-tikkailta niin pitkälle kun yletty. lopuksi sieni teipillä kiinni jatkovarteen ja keskeltä markiisa sai pestyä. Lopputulos häikäsevä. Markiisi kuin uusi. Pinelinellä kun pesee pitää vaan huuhdella todella hyvin.

HAAPANEN TIMO 29.05.2016 20:45

Pinelinellä minäkin olen pessyt, mutta en ole tohtinut raakana laittaa kun käyttöohje puhuu muutaman prosentin seoksesta.

@timppa

SUOMI SEPPO 29.05.2016 21:34

Oletteko purkanut laitetta että saatta sen pitkin auton pintaa vai miten olette saaneet yläpinnan pestyä. @seppo

JOKINIEMI PETRI 29.05.2016 22:06

Ei tarvi mitenkään purkaa Markiisi kokonaan ulos. Ensin alapuoli siinä vaan markiisin alla seisten ja sitten jalat niin alas kun menee, A-tikkaita apuna käyttäen. Sieneen jatkovarsi niin pääsee markiisin keskelle. Pineline on kyllä kova aine, koitin laimennettuna ei tehonnu.. Sitten vaan raakaa sumuttamalla, johan tuli puhdasta. vaatii kunnon huuhtelun. Mulla 4m markiisi ja hyvin onnistu. Markiisin kangas on kyllä sellasta materiaalia että lika tarttuu siihen todella tiukasti.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.