Kunnossa on !!

MATTILA JARI 10.05.2016 15:45

MOIKKA !

Autoni Ducato 130 Multijet sammui ajossa, paukkui ja moottorin vikavalao syttyi mutta lähti hetken päästä käyntiin jaa kävi normaalisti, tämän se teki kaksi kertaa. Nyt asuntoauto on kunnossa ei sammu ja käy tasaisesti. Syy: tuulilasin vaihdossa vaihtajilta oli jäänyt tiivistämättä tuulilasin ja konetilan välissä oleva muovilistan keskisauma ja saumasta oli tippunut vettä EGR venttiilin alipaine pompeleiden kiinnityspeltiä pitkin ja vesi valui suoraan liittimille joka mittaa ruiskutus painetta. Liitin oli sisältä aivan märkä vettä vaan tippui kun liittimen purkasi. Nyt on sauma tiivistetty ja liitin kuivattu/suojattu kosteutta poistavalla aineella. Eli kone sai väärää tietoa polttoaineen syötöstä. Poikani huomasi ja korjasi auton niin ei tarvinnu viedä korjaamoon.

BACKMAN JUHANI 10.05.2016 20:00

Olisin vienyt tuulilasi liikkeeseen ja vaatinut korjaamaan koko homman ja uuden venyttelin koska olivat töpänneet mihin mikä firma ettei kukaan erehdy kyseiseen taitamattomuus putikkiin ?

SALO MARKKU 10.05.2016 21:56

Vahinkojaaina satuu,ottamatta kantaa liikeesen.ei aina tarvitse hihojaan poltaa,niinkuin sanoin tekevälle satuu eikä vahinko ollut suuri.

HYTÖNEN RAIMO 10.05.2016 22:03

Ei liikkeen osaamattomuutta kannata salailla, eihän ne muuten paranna tapojaan. Kun tulot alkaa ehtymään, niin kyllä oppivat. Ja jos eivät opi, ovat pian entinen liike.

TURUNEN HEIMO 11.05.2016 00:15

Tuo liitos vuotaa ihan ilman tuulilasinkin vaihtoa. Typerää suunnittelua, vesiputki vain toisella, vasemmalla puolella ja sinne vesi ei mene kun vauhdikkassa ja tiukassa oikeassa kurvissa. Kuvassa yksi monista virityksistä joita netissä huomannut tuon vuodon suhteen.

MATTILA JARI 11.05.2016 07:25

Moi Tietenkin käyn sanomassa Myllykosken lasin väelle saman tarinan ja näytän tämän viesti polun kun ajelen siellä päin. Eihän ne muuten opi tiivistämään ja tarkastamaan että sauma ei vuoda kun seuraavaan Ducatoon vaihtavat lasin. Ja kyllä sauma pitää kun sen kunnolla tiivistää, onhan se pitänyt ennen lasin vaihtoakin.

MATTILA JARI 11.05.2016 08:43

Moi Aika harmi tollainen vika on. Ensimäinen sammuminen: Auto sammui Kotkan ja Kouvolan väliselle runkotielle pahaan paikkaa ylämäkeen ennen mutkaa, sekunnissa oli kilometrin jono takana, vaarallisia ohituksia meidän auton ohi. Sitten tuli kuin taivaasta pariskunta neliveto bemarilla ja tarjosi hinaus apua parempaan paikkaan ja se oli 500m päässä levähdys alue. Sinne siis ja miettimään mitä seuraavaksi. Soitto kierros ja saatiin Kouvolan autosalpaan auto hinurilla korjattavaksi. Siellä entinen Fiat huoltoliike tutki ja pähkäili 80 Euron edestä mutta ei löytänyt kuin yhden ruiskusuuttimen ylpaine hälyn joka ei ollut enään aktiivinen, auto oli toiminta kunnossa. Kävimme lasten lapsien kanssa Kouvolasta Rovaneimellä katsomassa Joulupukkia niin auto toimi niin kuin pitääkin. Mutta viime viikolla kun menin katsastukseen niin auto taas samui mutta nyt turvalliseen paikkaan ja hetken päästä auto käynnistyi mutta katsastusmeni ohi. Mutta nyt toimii ja syykin löytyi. JIPPII.

HIETAVUORI JUHA 12.05.2016 08:12

No , kertoisit nyt sen syynkin ? Varmaan monia kiinnostaa ,,,,,,

TAMMINEN MIKKO 12.05.2016 09:28

Syy selviää kun luet kaikki viestit!

Käyttäjän lisäys viestiin 12.5.2016 klo 09:29:41 Erityisesti ensimmäinen.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.