Matkailuauton pesu

NIEMI ESKO 02.05.2016 15:57

Helsingin Viikissä on aikaisemmin ollut KTK:n huolto- ja pesupaikka, jossa on voinut karavaanari käydä itse pesemässä autonsa, siis matkiksen. Nyt kun menimme auton kanssa pesulle, oli omistaja muuttunut sekä pesun hinta! Sinne oli tullut mieheni mukaan irakilaisia omistajia, jotka pyysivät ison auton pesusta 35 euroa. Olivat vielä kysyneet, tuleeko myös katon pesu. Ilmeisesti olisi ollut vielä kalliimpi. Ja sen pesun he olisivat tehneet, itse ei olisi saanut pestä autoa! Mieheni kun on omatoiminen, olisi itse tehny pesun autolle. Mutta kun se ei käyny, otti ja lähti pois. Nyt kysynkin, jotta tietääkö kukaan paikkaa pääkaupunkiseudulla, jossa voisi itse käydä pesemässä matkailuauton? Asumme Vantaalla, jotenka voisi olla joko Hesassa taikka sitten jossakin lähellä Tikkurilaa: Etukäteen kiittäen Eija ja Esko Niemi Vantaalta

HÄMÄLÄINEN MARKKU 02.05.2016 16:58

En tiedä paikkaa jossa voisi pestä itse. Tuolla KTK:lla kävin minäkin, kunnes se suljettiin. Onko KTK:lla uusi paikka, en tiedä, (KTK on jo tältä päivältä kiinni) mutta syksyllä joku tiesi uuden paikan avattavan kesällä.

Itse kävin tänään pesettämässä auton Keravalla Siistibiili firmassa. https://fi-fi.facebook.com/Siistibiili

Pesu tapahtui letkupesuna, ei siis painepesurilla ja kattokin pestiin. Pesutuloksesta antaisin kuluarvosanan 8 Kaveri kehui hellävaraisia aineitaan joten jäi hiukan nokivalumia vahalla poistettavaksi.

6 m puoli-integroidun pesu maksoi 60 €

AHJOS TIMO 02.05.2016 17:57

KTK:n uusi talo, jossa on myös pari pesuhallia, avattaneen kesäkuussa Kivikonlaidassa. Kehä I:ltä käännytään sille kadulle, jota pitkin ajetaan Kivikon Sortti-jäteasemalle. Jatketaan suoraan kunnes KTK:n talo näkyy tien oikealla puolella. Ainakin tällä hetkellä se on väriltään punasävyinen.

AHJOS TIMO 02.05.2016 18:07

Kun pesin itse autoni viimeisen kerran Viikissä omilla aineillani, maksoin siitä 60 euroa. Nyt maaliskuussa pesetin sen Ka-pesu Oy:ssä Malmin Tattarisuolla 45 eurolla, sisältäen katon pesun. Mielestäni se on halpa hinta, jos hyvin pestään.

AHJOS TIMO 02.05.2016 19:04

Tältä KTK:n uudisrakennus Kivikonlaidassa Helsingissä näytti autokameran silmin 23.4.2016.

NIEMI ESKO 02.05.2016 21:46

Kiitoksia pojat vastauksista sekä vihjeistä. Ennen kuin lähdemme reissuun, käydään kyllä jossakin kuuraamassa "ostoskärry"!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.