Tarjouspyyntö - Oulussa ei saa vastauksia

KOLEHMAINEN KARI 23.04.2016 14:36

Mitenkä on muualla Suomessa.

Olen vuosittain yrittänyt pyydellä tarjouksia oululaisilta firmoilta milloin vuosihuollosta milloin jakohihnan vaihdosta reilun kymmenen vuotta vanhaan Ducatoon. Tänä keväänä ei tärpännyt kuin pakolla: menin yhteen valtakunnallisen ketjun rengasfirmaan paikan päälle ja kysyin, miksi ei kelpaa vastata sähköpostitiedusteluun. Siitä firmasta tuli vastaus sitten parissa päivässä.

Oulun Raskonettakin olen nyt ihmetellyt. Konevastaus kyllä tulee nettikyselyyn ja sen mukaan viesti on välitetty Oulun pojille. Aikoinaan tuli ihan oikea vastaus (mutta yleensä aikamoisella viiveellä). Kun firma liittyi johonkin ketjuun, ei vastauksia ole näkynyt. Mutta ehkäpä ketju onkin sellainen, mikä ei asiakaspalvelua harrasta. Vai onko siellä niin paljon viranomaisten autoja, että yksityisen kärry ei enää kiinnosta...

Saatteko hyvät siskot ja veljet vastauksia huollon tarjouspyyntöihin? Olenko ehkä pyytänyt liikaa, kun kyselen, mitä aikoisivat tehdä sen ja sen ikäiselle ja sen verran ajetulle asuntoautolle ja mitä se maksaisi.

Alkaa loppua Oulun seudulta firmat, mihin viitsisi autonsa huoltoon viedä.

KOISTINEN TOIVO 23.04.2016 14:47

Normaalia Suomalaista palvelualttiutta. Ole kysellyt etukuormaajaa vanhan traktoriin. Valmistajat ilmoittelevat, että ei ole saatavissa sovitteita enää semmoisiin. Ei yksikään tähän asti ole kysellyt, olisinko valmis maksamaan hieman enemmän, jos tekisivät antamiini runngon reijityksiin sopivan. Muunmuassa valtran uusimmat mallit ovat juurikin sama levysiä, ja pituisia eturungoltaan, reijitys erilainen. Ei kiinnosta Nyt on ITALIALAIS kuormaaajan tuoja selvittämässä asiaa Hänellä oli virtaa tutkia. Seuraava kai sitten ottaa yhteys Viroon, siellä on kuulemma kauppamiehiä Tai ostettava aisasto, ja tehtävä itse sovitteet Tulee mieleen Suomalais yritysten into kohentaa maame tilaa. Toivopoika

AHJOS TIMO 23.04.2016 16:06

Edellinen autoni oli Adria ja olin päättänyt vaihtaa sen johonkin uudempaan Hyvinkään Best-Caravanissa. Olin saanut liikkeestä hyvän kuvan heidän mainoslehdestään, jonka he minullekin aina lähettävät, vaikka olin ostanut autoni muualta. Ensin kysyin jotakin asiaa sähköpostiviestillä, mutta en saanut siihen koskaan mitään vastausta. En sitten autoakaan heiltä ostanut. Kun olin myöhemmin ostamassa peruutuskameraa ja siihen näyttöä, pyysin sähköpostitse sellaisesta paketista asennuksineen tarjousta Tuusulasta liikkeestä, joka mainostaa myyvänsä ja asentavansa matkailuautoihin kaikkia lisälaitteita. En saanut sieltäkään mitään vastausta.

HIETALA PEKKA 23.04.2016 20:08

Voi hyvät veljet.Menkää käymään ja kysykää "naamastanaamaan" niin voi tarjous tullakin. Itsekin yrittäjänä tiedän että niitä s-postikyselyitä tulee tänä päivänä aivan älyttömästi ja niistä suurin osa aivan höpö höpö kyselyitä.Ei se vastaanottaja tiedä onko kyselijä oikealla asialla vai onko kyseessä "hintatarkkailija" joka tahtoo kuluttaa vain yrittäjän aikaa. Saattaahan sen hintatiedustelun lähettää vaikka "naapurihuoltoliike" .Joten menkää käymään niin yrittäjä tietää että olette tosissanne. Pede

NORRI ANNE 23.04.2016 21:11

Olen myös yrittäjä- mutta jos vastapuoli kysyy asiallisesti ja tarkasti jotain- siihen voisi vastata. Koko ajan ei meilläkään odotella emaileja, joten vastaus voi muutaman päivän viipyä. Itse kyselin autoa vaihtaessa yhtä henkilöautoa koeajolle- ei tullut vastausta. Siispä jätin sen auton rauhaan. Myöhemmin neljästä samanmerkkisestä autosta kysyin tarjousta omaan autooni. Laitoin omastani kaikki tiedot- joita oletin kysyttävän. Sain kolme vastausta ja yksi ei koskaan vastannut. Sentään vaihto 3vuotta sitten jolloin autokauppa kai ollut aika rauhallista....luulisi olevan kiinnostusta vastata. Kahdelle liikkeellle joista en autoa ostanut vastasin- Kiitos tarjouksesta, päädyin eri autoon. Yhdestä sovittiin alustavasti vaihtohinta ja auton koeajon jälkeen kannoin tavarat uuteen autoon. Vastaukset tuli Tampereeelta, Oulusta ja Seinäjoelta. Vastattu ei Kuopiosta (näkyi se auto olevan tarjolla vielä vuoden päästä) Porista ei tarjottu koeajoa kun kyselin.

KOISTINEN TOIVO 23.04.2016 21:11

Puhelimella Pekka puhelimella minä kyselin, ja sain vastaukset samantien. Kun vastaukset ovat joetnkin siihen suuntaan, että ota, tai jätä, tai katsotaan ja soitellaan tulosta, eikä soittoa kuulu, niin mitäpä pitäisi. Mennäkkö kontillaan rukoileman josko mitenkään olisi nöyrimmästi mahdollista Toivopoika

KOISTINEN TOIVO 23.04.2016 21:13

Jäi vielä, että jos puolen sadantukannen rattorin olisi ostanut, niin se jopa hieman olisi kiinostusta herättänyt. Olisiko niin, että suomalaiisilla liikemiehillä mene liian hyvin. Toivopoika

SUOMI SEPPO 23.04.2016 21:33

Yleensä ihmetyttää nämä liikkeiden nettisivut. Niitä ei päivitetä tai vaikka niissä on yhteydenottopyynnöt niin niihin ei koskaan vastata. Eikö olisi parempi ettei pitäisi nettisivuja ollenkaan jos ei kykene niitä päivittämään tai vastaamaan kysymyksiin. @seppo

HÄMÄLÄINEN MARKKU 23.04.2016 22:51

Onkohan tuossa sähköpostiin vastaamattomuudessa syynä, ettei haluta antaa pitävää todistetta hinnasta. Sovittua tarjousta kun ei saa ylittää yli 10% kuluttaja-asiamiehen mukaan.

SALO MARKKU 24.04.2016 15:52

Kokeileppa tätä minulla se ainakin toimi ja sai edullisen tarjouksen.

https://autojerry.fi/

AHJOS TIMO 24.04.2016 15:57

Sähköpostissa on se hyvä puoli, että siihen voi kirjoittaa asiat täsmällisesti ja myös vastaukseen voi myöhemmin vedota kirjeenvaihdon näyttämällä. Jos asiasta keskustellaan vain suullisesti, helposti jokin seikka jää sanomatta. Minulla on huono kokemus sekä vakuutusyhtiöstä että verovirastosta siitä, että suullisesti puhelimessa annettu tieto ei sitten pitänytkään paikkaansa, kun asiasta päätettiin. En myöskään halua ajaa autolla pitkiä matkoja kysyäkseni jotakin asiaa liikkeeltä, joka on julkaissut yhteydenottoa varten sähköpostiosoitteen tai yhteydenottolomakkeen kotisivullaan.

En ole kuitenkaan koskaan pyytänyt huolto- tai korjaustöistä tarjousta sähköpostitse vaan mennyt aina paikan päälle keskustelemaan, mitä autolle pitäisi tehdä ja paljonko se suunnilleen tulee maksamaan. Siinä on taas se hyvä puoli, että usein saa samalla hyviä neuvoja.

KOIVUPURO PEKKA 25.04.2016 09:13

Kysyppä Caravan Motors Oulusta p 040 5351316 niin saat vastauksen ja homma pelaa ja hintakin takuulla kestää vertailun Raskoneisiin ym tekijöihin !

Yksityinen firma mutta kaverilla 20 vuoden kokemus Fiattien huoltamisesta ja myös vankka tuntemus caravan puoleen, oli mm aikoinaan JP:llä huoltamassa näitä kulkimia ! Ja myös hinta kestää vertailun kun ei ole kalliita marmoritiskejä eikä kalliita työnvastaanottajia elätettävänä!

HAATAJA LASSE 25.04.2016 10:32

Limingan raskashuolto

MUSTONEN MATTI 28.04.2016 14:29

Vaihdatin juuri ducaton jakohihnan vasaraperän SAH:lla työn osuus 190€.,Öljynvaihto oli 30€(omat öljyt+suodatin)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.