Mitä kokemuksia Bustnerin Avianosta ?

KALTIAINEN PEKKA 21.03.2016 19:23

Pistipä silmääni myynti-ilmoitukset Burstnerin Avianoista vm. 2007-2009 Fiatin 2.3 tai 3.0 koneella olevista autoista. Itselläni ei ole mitään kokemusta tuosta pelistä ja kun tuolla nykyisellä Hymerillä alkaa olla ikää kohta 30 vuotta, niin meinasin vaihtaa hieman nuorempaan. Pärjääkö Avianossa talvikaudella kohtuu pakkasilla ja onko näissä joitain tyypillisiä ongelmia. Kehujakin kuulisin jos on aihetta. Kiitollisin mielin odottelen kokemuksianne ! Pekka Kaltiainen

SALMINEN PETRI 21.03.2016 22:15

Syksyllä hankittu i684 ja n. 5000km kokemuksella tuntuu sopivan meidän käyttöön tähän astisista autoista parhaiten. Sisätiloiltaan on avara ja l -keittiö on käytännöllinen säilytystiloineen. WC/pesutila on myös riittävän tilava, lavuaarin vieressä ei ole laskutilaa, mutta ei haittaa liikaa. Iso kattoikkuna tuo valoa vaikka muut ikkunat olisi verhoilla peitettyinä.

Edellinen auto oli nuhainen 2,8jtd, johon verrattuna nykyinen 2,3 on pienikulutuksinen ja pirteä. Vaihteista tuntuu löytyvän sopiva vaihde eri nopeuksille. Talvioloissa ei vielä ole kaivattu ketjuja pyöriin vaikka on ollut liukkaampiakin kelejä.

Pikkupakkasilla ollaan tarjettu ja lämpö jakautuu ihan tasaisesti. Truma+lattialämmitys on hyvä yhdistelmä. Etulaseilla on pidetty lämpöpeittoa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.