Rapidoa ostamassa....

ALA-KÖNNI JUKKA 25.10.2015 07:20

Kyseessä -07 korinen Rapido. Korissa taka ja sivuikkunoiden kohdillta lähtee pieniä noin 2cm pitkiä halkeamia? Onko noita seiniä halkeillut oikeasti vai mahtavatko olla vain kosmeettisia pinta railoja?

MATTILA JARI 25.10.2015 10:03

Moi !

Ei kannata ostaa koska halkeamat/pullistumat kielivät kosteusvaurioista tai muusta vakavasta viasta. Kanattaa katsella virheettömiä ajoneuvoja niitäkin löytyy markkinoilta.

HAAPANEN TIMO 25.10.2015 13:58

Jos auto on sopiva niin kannattaa tutkia asia. Sellainen avattava sivuikkuna on melko helppo irrottaa, siitähän sitten näkee koko tilanteen.

Luulisi myyjän olevan niin kiinnostunut kaupasta että homman tekisi.

@timppa

LEPOLA SAKARI 25.10.2015 16:18

Rapidon kori on polyesteria/lasikuitua ja siinä on erityinen geelipinnoite. Ne "halkeamat" ovat todennäköisesti siinä pinnoitteessa, ei itse korissa. Näin minulle sanottiin merkkihuollossa kun kyselin samasta asiasta omassa (nyös 2007 malli) autossani. Siinä on muutama juova takaikkunan ympärillä. Minkäänlaista vesivuotoa eikä mitattua kosteutta autossani ole havaittu. Olemme olleet Rapidoon tyytyväisiä, nyt mittarissa 98 tkm.

TURUNEN HEIMO 26.10.2015 13:46

Taitaa olla aivan tavallinen gelcoatpinta Rapidossakin. Se tekee pinnasta kauniin ja sileän. Samalla se suojaa kuitua sen alla ja siksi on syytä moiset halkemat heti korjata. Polyesterikuidusta en tiedä mutta lasikuidut on onttoja ja suojaton kuitupinta alkaa pian pykiä kun kapillaari-ilmiö imee sinne vettä. Ilmiö on vaaraton ajoissa havaittuna. Venepuolelta taitaa saada parhaan avun, onhan kuituveneneitä käytetty maailman sivu.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.