Truma Combi D6 (E) CP

KNUUTILA ARI 12.09.2015 22:02

Käyttö biodieselillä (PME, RME tai AME) ei ole sallittua. Mitä talvella tankkiini lorautan . Kiitos palautteista.

TURUNEN HEIMO 11.10.2015 22:08

Onpa kumma juttu, sama peli ei alkuperäisen valmistajan nimellä aseta rajoituksia sillä silloin kukaan tuskin niitä asentaisi.

HAAPANEN TIMO 11.10.2015 23:17

Tarkoitatko alkuperäisellä Eberspächeriä? Trumassa ainoastaan palopesä on eeberin, kaikki muu on truman ja käyttöohjeessa lukee:'' Operation with any form of biodiesel is not permitted.''

Eikös naftamittarin kyljessä kerrota onko seassa biotavaraa? Itse olen omasta mielestäni autooni tankannut tavallista naftaa ilman sen kummempia etsimisiä.

Perjantaina maksoin tavarasta 115,9 € /l Niin edullista tavaraa en ole Suomessa nähnyt vuosikausiin. Eikä mittarissa ollut mitään mainintaa biosta.

@timppa

AHJOS TIMO 12.10.2015 08:35

En tunne noita aloitusviestissä mainittuja lyhenteitä. Itselläni on Truma Combi D6. Olen käyttänyt Neste-dieseliä ja ajatellut, että Neste Pro dieseliä ei saa käyttää.

KNUUTILA ARI 12.10.2015 17:19

Onko kenellelle asennettu tähän samaan laiteeseen CP;tä ,jos on niin missä? Kuviakin tästä boksista on mutta en osaa laittaa niitä tänne ...Ps Ahjos T rivien välistä olen päätellyt, että meillä on samanlaiset Byrret...?

TERVO JARI 12.10.2015 20:37

Kun kirjoitat viestiä, tuossa alla lukee Lisää tiedosto, . . .

Klikkaa Lisää tieidosto ruutua, . . .

Avautuu uusi ikkuna jossa lukee Tiedosto Selaa, . . .

Klikkaa Selaa ruutua, . . .

Hae/valitse tiedostostasi kuva jonka haluat liittää viestiisi, . . .

Voit laittaa kuvalle viestiin uuden nimen Otsikko riville , kuten minä tuohon rustasin: Repo häntää heiluttaa . . . . . .

Ja ikkunan alalaidasta OK niin kuva tulee kirjoitus alueen alapuolelle, . . .

Noi kuvien siirrot riippuu nettinopeudesta, voi joskun hieman viedä aikaa, . . .

Kuvan koko mieluusti alle megan . . .

( Meniköhän yrmällettävästi/oikein ? )

Ja tässä anroidi känny/tabletti:

Valitse tiedosto valinnan jälkeen tulee "sivu" Valitse toiminto, . . .

Valitsen valitse toiminto "sivulta": Omat tiedostot, ( kuvat on SDkortilla), joten se valinta, sieltä DCIM, Camera,valitaan kuva, Valmis, ja nyt sille kuvalle Otsikkoon kuvalle nimi ( jos haluat nimetä kuvan ) ja OK

Ja sitten normaali viestin lähetys.

Kokeile onnaako noilla ohjeilla . . .

AHJOS TIMO 12.10.2015 22:37

Mikä on CP?

KNUUTILA ARI 12.10.2015 22:57

Combi digitaalinen CP ohjauspaneeli. On laitteen nimi. Olisiko joku niin ystavällinen että liimaisi tän boksin kuvan tähän viestiketjuun. Niin pääsisi muutkin asiasta kiinostuneet keskusteluun mukaan. On tarkka säätämään sisälämpätilan kohdalleen ja on muitakin ominaisuuksia . Kiitos JTervo neuvosta , kysymys on pdf.tiedostosta. Ps.Kuva päivässä on ;;;)

AHJOS TIMO 13.10.2015 07:14

Kiitos lyhenteen CP selityksestä. Google antoi sille ihan muita selityksiä ;) Löysin netistä sen PDF-tiedoston ja voin lähettää sen tänne myöhemmin, kun olen tietokoneen ääressä, ellei joku muu ehdi ensin.

En aio sellaista laitetta autooni asennuttaa. Mielestäni niin hienojakoisista säädöistä, joita laite mahdollistaa, ei ole laitteen jålkiasennushintaa vastaavaa hyötyä autossa, jossa vetää monesta eri paikasta, on kylmäsiltoja jne. Se olisi kuitenkin vain näennäistarkkuutta. Autoon ei saa tasaista lämpötilaa mitenkään.

Käyttäjän lisäys viestiin 13.10.2015 klo 12:36:10 Ari Knuutilalle: Oikein olet päätellyt. Minulla on Bürstner Nexxo T569 vuodelta 2012. Sinulla taitaa olla uudempi?

SALO JYRKI 13.10.2015 11:00

Tätäkö tarkoitit?

AHJOS TIMO 13.10.2015 12:19

Tässä edellä lupaamani linkki PDF-tiedostoon "Truma CP Plus: Käyttöohje ja asennusohje": https://www.truma.com/downloadcenter/cp_plus_installation_operating_fi.pdf

HYTÖNEN RAIMO 14.10.2015 01:08

Lorautat tankkiin ihan tavallista dieseliä, talvella talvilaatua.

Toisaalta tuo lämppärin mallimerkintä on vähintäänkin harhaanjohtava - sehän antaa ymmärtää, että pakettiin kuuluu tuo digitaalinen CP -ohjauspaneeli. Senhän voi periaatteessa asentaa kaikkiin Truma Kombi -sarjan laitteisiin, uudempiin (mustarunkoinen) jopa ilman piirilevyn vaihtoa. Hyvä laite, joskin hieman kalliiinpuoleinen, varsinkin uuden piirilevyn kanssa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.