Ducato vararengas

PIRI KAARLO 31.05.2015 10:05

Vararenkaan kiinnityspaikan vinssi jota käytetään sisältä on rikki ,aika tehnyt tehtävänsä.Ei oikein riitä kekseliäisyys minne vararenkaan sijoittaisi ainoa paikka olisi tuo polkupyöräteline ja siihen kunnolla kiinni,tai sitten lähteä ilman vararengasta matkaan.Meneekö noita renkaita ja korvaako mahdollisesti kasko auton hinauksen jos rengas sattuu menemään.Henkilöautossa meni 20v ennenkuin meni eka kerran rengas että harvoin noita sattuu.

TUOVINEN PENTTI 31.05.2015 11:24

Jos ostat 12v toimivan kompressorin ja paikkauspullon niin autokin kevenee n.30kg.Rengas ja teline painoi noin paljon,kun ne poistin.Ongelma voi tulla jos rengas menee sellaisessa paikassa missä kännykät ei toimi.Minä otin sen riskin!

NIITTYARO TAPANI 31.05.2015 14:36

Minulla on vararengas takatallissa, siellä se pysyy siistinä ja on käytettäessä tarvittaessa. Vararengas on tänään lisävaruste mutta onneksi otin sen koska viime kesänä (ensimmäinen kesä ko autolla) rengas poksahti nelostiellä. Vararenkaasta oli huisi apu, sitä vaahtoa ja kompressoria jotka ovat mukana vakiona en edes kokeillut.

MÄKELÄ PENTTI 31.05.2015 17:09

Vararengas on mukana , ja kulkenut yli 115000 kilometriä........turhaan. 8 kertaa erestakaisin Suomesta Espanjaan.Mutta tietoisena sen olemisesta takatallissa ja paineet renkaassa on jonkinlainen turvallisuuden tunne kululle.Renkaan lisäksi on vielä AUTOLIITON Karavaanarin tiepalvelu joka kokemusten mukaan toimii,myös rengasvauriotapauksissa.

SEPPÄLÄ JARMO 31.05.2015 19:09

Itse pidin vararengasta mukana turhaan joka kesä yli 10 vuotta euroopan matkoilla. Viime kesänä päätin luopua siitä ja juuri silloin rengas hajosi. Onneksi Salzburgista sain uuden renkaan, mutta kyllä otti pattiin. Ei sillä paikka pullolla mitään tee, jos rengas hajoaa kunnolla. No tänä kesänä on taan rengas mukana. Kaikki täytyy oppia kantapään kautta.

KRISTO LAURI 01.06.2015 06:27

Oikea automies eikä edes caravaanari lähde ilman vararengasta ja tunkkia reissuun ! OKEI! Tuurilla ne seilaavat laivatkin, mutta Titanik ja Estonia ovat hyviä esimerkkejä jotta tuuriakin on monenlaista !

Lauri. K

MATTILA JARI 01.06.2015 18:13

Moro ! Minulla on ollut kaikissa kulkupeleissä (5 asuntoautoa) vararengas ja kerran olen tarvinnut sitä. Hommasin uuden vm 2009 auton niin siinä ei ollut vararengasta ei edes telinettä mihin sen olis laittanut. No hommasin siihen telineen ja vararenkaan niin on taas turvallista ajella. Ei niillä paikka pulloilla mitään tee, kerran olen kokeillu tarpeessa enkä kokeile toista kertaa ellei ole pakko.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.