Kahvit konjakilla tarjotaan.

HÄKLI HANNU 30.05.2015 12:33

Tarjotaan hänelle joka kertoo älykkään ja toimivan ratkaisun Autoroller 5 auton ohjaamon ja alkovin välisen kitinän ja nitinän poistoon. Alkovin ja ohjaamon välissä kulkee paksu solukumi tai mikä lie. Talvella pakkasella aivan hiljainen, auto on jokapäiväisessä käytössä. Silikoonisuihkua kokeiltu ei auta. Sikamassaa kokeiltu ei auta. Kovalla vesisateella ehkä hiukan hiljaisempi. Talvella ilmeisesti tuo kumi jotenkin jäätyy ja nitinät loppuu. Mutta nyt kun ilmat alkaa olla lämpimän puolella nitinä on hitommoista ajellessa hiljaa näitä Suomen hyväkuntoisia teitä. Kun nopeutta on yli 80 ja asfalttitie ei juurikaan nitaja. Kaikki niksit tervetulleita. H.H

Käyttäjän lisäys viestiin 30.5.2015 klo 17:40:08 Niin lisäys tähän että ei tule kitinä repsikan penkiltä kun se hiivatti kuuluu yksinkin ajaessa.

POKKINEN TAPANI 30.05.2015 12:42

Nyt laitoit pahan. Suu napsaa ja kieli lipoo lasin laitaa, mutta taitaa jäädä konjakkini pelkän mielikuvan asteelle. Ei auta edes auton vaihto, kyllä ne aina jostain kitisee ja nitisee. Toiselle sivuäänet ovat vain ominaisuus ja toiselle ne on kuin Kiinalainen kidutus missä vesitippaa pudotaan onnettoman otsaan, uudestaan, uudestaan ja yhä uudestaan. Auton vaihto tai korvatulppien laitto ovat molemmat yhtä oikeita ratkaisuja. Nuoret kääntävät vain volyymit kaakkoon ja heitä ei vanha autonrämä pal häiritse. Kello näkyy ja tukka on hyvin. -tapani-

YLÖNEN PETRI 30.05.2015 13:07

revi se solumuovi vittuun,laita sellasta uretaania joka ei paljoo turpoo ja elementtisaumausmassa reunoille esim Sika,niitäku löytyy vaikka mihin käyttötarkotuksiin:)loppuuko kitinät sillä?:))

VEIJOLA ESA 30.05.2015 13:11

Liittyiskö tuo ilman kosteuteen. Talvella on kuivaa ja kesä kostealla jotenkin nuo materiaalit hangatessaan alkavat kitiseen. Jos sull on ilmastointi kokeile kuivata sillä auton ilmaa ja kuulostele muuttuuko ääni. Sitten kait ei muuta vaihtoehtoa kuin purkaa rakennelma ja kokeilla eri materiaaleja tai vaihtaa auto. Kaikki kiinnitysruuvit kannatta tsekata ja kiristää tai uusia vähän isompiin ja laittaa liiman kans kiinni.

KÄNSÄLÄ JUHA 30.05.2015 14:17

Tuttu vika , minulla on Auto-Roller 1 .

Kokeile lämpimällä ilmalla ottaa pakoputkenpäästä kiinni ja heiluta pakoputkea - kuuluuko samanlainen ääni ?

Minulla se tulee auton seisoessa tuosta kumista , niissä on tuo välit jonne menee hiekkaa ja pölyä - huolellinen puhdistus auttoi , mutta miten pidät puhtaana sitä en tiedä ...

Käyttäjän lisäys viestiin 30.5.2015 klo 14:24:56 Kävin tarkistamassa korin alla 2 samanlaisia lenkkejä ja kolmas on juuri korin ja ohjaaman sauman kohdalla siitä lähteen kitinää vaikka auto seisoo ja kone sammutettu , mutta pakoputkea liikuttaa käsin.

YLÖNEN PETRI 30.05.2015 14:21

se liike on minimaalinen,miksei"liimaa" sitä kii ja tiivistä ulkoo?silikoni varmaan vaan pahentaa asiaa

KOISTINEN TOIVO 30.05.2015 14:53

Ens homma olisi kerätä porukkaa heiluttamaan miehissä paikkoja, ja sitten kuunnella mistä kohtaa se ääni oikeen tulee. Se solumuovi on vanhemmiten kovettunut luultavasti, ja alkanut kitistä. kesälämpimällä kuivaa välissä, niin kitisee. Luulisin- Sen kumin vaihto, mutta taitaa olla kova homma. tahtoo vanhemmiten korit vähän väsyä, joka myös aiheuttaa ääniä.

YLÖNEN PETRI 30.05.2015 15:15

minä mitään mistään tiedä mut ongelma on että liikettä tapahtuu?miten se pois?ei ainakaan silkkarilla...miten ohjaamo ja asunto-osa muka heiluu eritahtiin?sama runkohan kai?

HÄKLI HANNU 30.05.2015 17:48

Ducaton Maxi alusta . Rollerin koppa. Kyllä se natina ja kitinä tulee alkovin ja ohjaamon välistä. Kaikkia keinoja mitä tulee tullaan kokeilemaan, paras voittakoon jne. Jatketaan !!! HH

LAUKKANEN MAURI 30.05.2015 18:13

Kyllä se kitinä löytyy,aivan varmasti mutta tarvitaan kaveri joka paikallistaa kitinän en tarkoita vaimoa sehän kitisee aina.

Mutta minullakin tuo laatutuotteiksi luokiteltu Hymer kitisee,tai se ylösnostettava sänky ja eukko.

Siis kaikki muut kitinät olen paikkalistanut,mutta se eukko?.

KOISTINEN TOIVO 30.05.2015 18:59

Pakettiautoissa on kantavana runkona myös koppi. Kun koppi katkaistaan ohjaamon takaa, ja peräosa poistetaan, niin siihen tulee joustoa, vaikka lisäpalkit asennetaan runkoon. jälkiasennus koppa ei sitä saa jäykistettyä, ja sen takia on yhteys saumassa se joustava tiivistys kumi katossa Monessa puoli indekroidussa asuntoautossa, joissa ohjaamon kattokin on leikattu auki, on vikana tuulilasin katkeaminen, tai oikeammin ominaisuus Myös monissa ohjamon takaa ne poskilevyt katkeilevat. Valitettavasti tuo ratkaisu on vähän huono. Peltikuorinen, ja täys indekroitu ovat siinä suhteessa parempia ratkaisuja. Mitenkä lie uusimmat sandwitc kopat toimivat jäykkyytenä. Jokin luistava aine sauman väliin, jota se kumitiiviste kestää aika ajoin

KÄNSÄLÄ JUHA 30.05.2015 22:13

AutoRollerhan on Italialainen valmiste , alustana autossani näyttäisi kevytkuorma-auton runkoa vastaava lehtijousin varustettuna. Kuvan näköinen https://www.fiatcamper.com/resources/images/dettaglio%20prodotto/ampia_gamma.jpg

Tietääkseni Fiat alustaisia matkailuautoja valmistetaan erikseen itsekantavina pakettiautoina ja lava-autoina . Näistä lava-auton alustoja käytetään vanhemmissa Autorollereissa ? Uudet on sitten valmiiksia tehtailla ohjaamon takaa poikki ilman ohjaamon takaseiniä matkailuauton koritehtaille menevinä tuotteina - näihinhän lisätään se AL-KO -alusta matkailuauton koritehtalla .

POIKULAINEN ESA 30.05.2015 22:26

Pari pulloa kun veetää konjakkia niin eiköhän se kitinän lähde löydy.

SAINIO SEPPO 31.05.2015 21:18

Moi.Meitillä oli kitisevässä välissä alkuun kumilista mutta se luisti hiljalleen pois. Nyt on liimattu Bisonin montaage kit asennusliimalla ja vielä on pysynyt. Eikä kitise.

T SS

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.