Varaajan pakkasvahti laukesi lähes helteellä

UTRIAINEN ILMO 27.05.2015 12:13

Hei tietäväiset! Eilen laukesi pakkasvahti ja vedet alkoivat mennä pihalle, Toimiiko vahti jos hupiakun jännite laskee. vai mistä lienee herkkyys johtuu? Onko laite säädettävissä? Laitoin pyykkipojan ensiavuksi.

HAAPANEN TIMO 27.05.2015 13:10

Riippuu pakkasvahdin tyypistä, yksi malli on virraton. Yleisimät mallit pysyvät kiinni jännitteen avulla ja laukeavat kyllä jos akku tyhjenee.

Säätöä en tiedä niissä olevan.

@timppa

KOSKINEN OLLI 27.05.2015 23:38

Kyllähän tuo sähköinen laukeaa kun akun jännite alenee riittävästi. Ikävä homma kun kuuma vesi katoaa asfaltille. Silmät päästään saa hävetä kun kaikki ohikulkijat luulee että jätevedet siinä alle lasketaan. ... Haitta on sekin kun jollain tavalla tuo karannut vesi on uudelleen hankittava. ... Minulla on polkupyorän pinnasta taivuteltu sokka jolla tahaton tyhjeneminen estyy. Sama varaajan tyhjentyminen nimittäin tapahtuu aina kun asuntopuolen akuston virtapääkytkin väännetään nolla asentoon. Tokivain jos pyykkipoika ajaa saman asian niin hyvä sekin on.

KOLEHMAINEN KARI 31.05.2015 16:30

Pyykkipoikapari on hoitanut homman (kaiken varalta) jo 11 vuotta. Pakkasten tullen pojat vapaalle ja keväällä taas töihin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.