LMC a671g vm.2009 Fiatin multijet 130 alustalla äärivalojen sulake

KAUTTIO TONI 09.05.2015 13:31

Tietäisikö kukaan antaa vinkkiä mistä mahtaa löytyä näiden keltaisien äärivalojen sulake otsikon mukaiseen autoon? Auton omat sulakkeet katsottu sekä apukuskin penkin alta, ovipaneelit turvavöiden kohdalta eikä ole sulaketta löytynyt. Alkaa usko loppua...

LEPOLA SAKARI 09.05.2015 15:31

Jos valoissa on ongelmaa niin kyse ei välttämättä ole sulakkeesta vaan johtoliittimen huonosta kontaktista/hapettumasta. Edellisessä autossani (vanha Solifer) oli jokakeväinen riesa että jokin valo/valot ei toiminut ja vika löytyi aina hapettumista. Äärivaloille ei välttämättä ole erikseen sulaketta ollenkaan vaan ne menee jonkin muun valojen sulakkeen kautta eikä siitä löydy tietoa auton ohjekirjasta.

LAUKKANEN MAURI 09.05.2015 15:40

Tuossa pidellä jo tuli asiallista tietoa,eli erillistä suljettaessa ole,vaan ne on ryöstetty joko vasemman tai oiken sivun parkeista.

Eli eikun seuraamaan johtoja,siellä alustan alla on jakorasia,joka on vettä täynnä oletan,tavanomainen vika ainakin minun Deflesissä joita on ollut useita.

VALVE ARI 09.05.2015 16:28

tervehdys Meillä samanlainen ongelma, äärivalot ei toiminut, rapun turvatoiminto ei toiminut ja vielä päiväajovalot ei toiminut. Puoliautoa purettua ja lopulta viety Erälaukolle Tampereelle vika löytyi. Löysä liitin kuljettajan jalkatilassa olevassa akkukotelossa. Katso sieltä josko vika olis näin yksinkertainen kuin meillä. Itse katsoin myös kaikki mahdolliset sulakkeet yksitellen, mutta vika ei ollutkaan niissä. Auto LMC i680G 2009 Terveisin Ari

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.