Ei kuva-arvoitus

NYBERG JYRKI 09.05.2015 09:23

Hymeritkin välillä reistailee, ovi meni kiinni, eikä auennut sisältä eikä ulkoa. "ovipahvi"pois ja välistä tippui sokkatappi, se oli irronnut lukon mekanismista. Sokka takaisin, se on leppähalko tiukkuudella alhaalta ylöspäin, erikoinen ratkaisu, toivottavasti pysyy seuraavat kymmenen vuotta.

ALASMAA MATTI 09.05.2015 10:07

Aika härdelli Hymerissäkin, ja lukon säätö tapahtuu noita rautalankamutkia oikomalla. ;)

NYYSSÖNEN KAJ 09.05.2015 10:57

Tuotako rautalanka härdelliä kutsutaan lukoksi. Taisi harjoittelukappale päästä tuotantoon.

POKKINEN TAPANI 09.05.2015 12:31

Tässä sitä Hymerlaatua. Saas nähdä koska Hymercenter tahi itse tehdas ottaa kantaa. Jääkaapin tausta on vuotanut uudesta asti kun aukko leikattu noin 0.8-1,1cm turhan suureksi ja ruuvit juuri ja juuri ottavat aukon ylälaitaan kiinni. Vielä hutiloinnin kukkasenna on butyylimassa levitetty lian päälle ja sitä on vain alimmassa tiivisteurassa. Onneksi Hymer B-klass sarjassa näytti olevan jonkinlainen lattian läpivientiputki ja kaikki sisään valunut vesi ei jäänyt jääkaappikoteloon lillumaan. Kellä vastaavia malleja on niin kyllä kehottaisin tutkimaan onko työn jälki kuinka yleistä näissä 80 sentin tiilisenäautoissa. Tämä B-klass on rekisteröity 2012, mutta valmistusvuosi luultaammin 2011.

Autoon on toki tehty vuosittaiset tiiveystarkastukset valmistajan määräämissä paikoissa, vaan vuotopaikasta johtuen se on kohtuudella vaikea huomata. -tapani-

Käyttäjän lisäys viestiin 9.5.2015 klo 12:34:16 Ja voitte uskoa, että on jääkaapin putkistot heti riittävän ruosteessa, useamman vuoden sisään valuneen silkan veden takia.

MERIKALLIO VELI-PEKKA 09.05.2015 14:38

No on kyllä Tapanilla kuin pikkupoikien työtä katselisi. Onneksi itsellä vähän vanhempi B-Klass, jolloin vielä ymmärrettiin laadun ja työnjäljen päälle, ei noita ongelmia ole, eikä muitakaan valmistajan aiheuttamia.

Itse kyllä kerran mokasin lähtemällä tassut maassa melko railakkaasti liikkeelle, jolloin viemäriputki rapsahti jostain irti ja valutti vedet peräkonttiin.

Erityisen tyytyväinen olen ollut tuohon Mersun cdi-koneeseen, 114 tuhatta ajeltu ilman mitään murheita.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.