Mistä sisälokasuojat ja roiskeläpät Fiat Hymeriin?

POKKINEN TAPANI 05.05.2015 10:26

Voi tuota Hymer-laatua? Kyse pienimmästä B-klaas sarjasta CL 504. Käyntioven alla sähkörappu, mutta voi pe----le kaikki jää,lumi, hiekkarapa puskee niin rapun kuin sen mekanismin täyteen ja lopputulos on selvä, toimii, ei toimi. Eilen pesin letkulla alustan ja tänään tutkin minkälaisen suojan rapun mekanismi tarvitsee? Mutta se kysymys? Kuka tietää saako, sopiiko intergroidun Hymerin Fiat keulaan valmiit lisälokasuojat ja tietty roiskeläpät? Ja mistä moisia kannattaa alkaa metsästämään? Samoin muutoin hiljaisen auton rengasmeteli on turhan sietämätön, purkua ja lisäeristystä, sillä siitä lutviutuu. Juuri kun sai vanhan auton mieluisaksi niin tyhmä meni vaihtamaan uuteen rakenteluprojektiin. Vaan siinä se kait on vanhenevan miehen suola? -tapani-

ASIKAINEN MATTI 05.05.2015 14:26

Puoli-integroituun ja alkovimalliin löytyy Lokarilta Raumalla, mutta integroitu leveämpänä vaatinee korinvalmistajan oman mallin.

LEHTINEN ANTTI 05.05.2015 17:22

Minä leikkelin meidän integroituun lokarit solumuovisesta telttapatjasta. On kevyttä ja helppoa leikellä. Ainakin 4 vuotta on kestänyt ja toiminut. Samasta aineesta tein rapun etupuolelle suojan raparoiskeita varten.

TURUNEN HEIMO 06.05.2015 08:16

Kiitos ideasta, olenkin pähkäillyt mistä matskusta teen se rappusuojan. Turha sitä on ryvettää kun on niveliä ja moottoria ravalla alttiina. Lokareita löytyy vaikka haulla "lokarit caravan" ja hinta on enemmän tai vähemmän yli satasen.

HAAPANEN TIMO 06.05.2015 08:36

Mitäpä jos tilaa tuolta http://alvadi.ee/fi/varaosat/fiat/ducato-250-2006/sisalokasuoja/ tavalliseen korimalliin sopivat. Integroidussahan on ne alkuperäiset peltiset lokasuojan sisäpuolet tallella joten nuo kyllä sopivat mutta jäävät ulkoreunasta vajaaksi. Vajaaksi jääneeseen osaan sitten sovellusta kehiin.

@timppa

KÄRKI KAARLO 06.05.2015 10:50

ootteko tilannu tuolta eestistä ? onko turvallista maksaa visalla ? on aika edulliset hinnat,- kk.

HAAPANEN TIMO 06.05.2015 11:19

En ole tilannut mutta miksei toimisi kun on vuosia kauppaa käynyt. Nuo sisälokarit ovat todella ohutta tavaraa, aivan pletkut mutta noilla minä lähtisin liikkeelle. Sinne alkuperäisen ja tämän väliin solumuovia äänieristeeksi.

@timppa

POKKINEN TAPANI 06.05.2015 11:22

Kiitoksia ehdotuksista. Ja mitä tulee tilaamuiseen ulkomailta niin halvoissa hinnoissa on syytä muistaa myös posti ja toimituskulut. Samoin jos tavara ei syystä tahi toisesta olekkaan toiveen mukainen niin se reklamatio on aina paljon hankalampi kuin kasvokkain tutun varaosakauppiaan kanssa. Maksaminen palpallia käyttäen on mielestäni aika turvallinen tapa ja sen suhteen ongelmia tuskin tulee. -tapani-

HÄMÄLÄINEN MARKKU 06.05.2015 11:52

Tuossa tilanteessa ajaisin Raumalle ja juttelisin Lokarin kanssa jos he jättäsivät isomman liepeen Ducaton vakio lokareihin.

TURUNEN HEIMO 06.05.2015 12:29

Ainoa turvallinen tapa maksaa ulkomaille on luottokortti tai PayPal. Kotimaasta ostoa puoltaa monet seikat, yhteisön ja muiden vastaavien lisäksi myös etu joissain kaupoissa, jopa kokeillun osaan voi vaihtaa. Jotkin automerki kun vaihtaa osatoimittajaa jopa kesken vuoden, liekö kilpailuttavat kvartaalisesti.

POHJANTÄHTI JORMA 06.05.2015 12:49

Eestin puolelta tilasin Citroe'n C5 lokarin ja moottorin alasuojan. Nopea toimitus kotiin asti. Toki vähän ne hinnat hirvitti, eivät maksaneet yhteensä kuin muutaman kympin. Kuva liitteenä !

HAAPANEN TIMO 06.05.2015 12:53

''Luottokortti tai PayPal'' Tai sitten luottokortti ja PayPal.

Itse olen kymmeniä ostoksia tehnyt maksamalla luottokortilla PayPaliin. Siis en ole koskaan perustanut tiliä PayPaliin vaan ilmoittanut sinne luottokortin tiedot ja maksu menee suoraa kortilta.

Ostaminen tapahtuu lähes yhdellä näpäyksellä.

@timppa

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.