Adrian korin ulkopuoliset muoviosat

SALOVAARA HARRI 17.02.2015 09:06

Mistä saa edullisesti Adria asunto-auton muoviosia korin ulkopuolelle. Suomesta tai muualta? En itse ole minkäänlaisia nettisivuja löytänyt. Lieneekö ollenkaan tarjontaa? Samoin tarvitsisin kattokaiteen jalkojen suojuksia kun näyttävät kovin helposti rikkoutuvan.

HAIKONEN JAAKKO 18.02.2015 17:53

Moi! Jos sinulla on tallella rikkoutuneet muovi osat, niin korjaa/vahvista ne lasikuidulla sisäpuolelta.Tulee varmasti hyvät ja kestävät,ja varmasti halvemmaksi
Itse olen korjaillut lasikuidulla asunto-auton muoveja useasti hyvällä tuloksella. Lasikuitua ja hartsia on myynnissä pienissä erissä esim,Puuilossa,Motonetissä, Biltemassa ainakin. Ei muuta kuin korjailemaan.

VÄLIAHDE JUSSI 18.02.2015 18:33

Muovia muoville ja lasikuidulle lasikuitua jos,hyvän siitä meinaat tehdä. Muovin kaikki palaset talteen ja hitsaa ne kiinni.Tai siitä muotti lasikuitua varten.

HUOVINEN TUOMO 18.02.2015 18:36

Joo kannattaa yrittää korjata tai hitsauttaa. Omaan autoon helmamuovi olis maksanut 1000€. Heman koko noin 500 leveys ja pituus 2500. Tulee hintaa, jos molemmin puolin haluu vaihtaa. Yritin etsiä, mutta tuntui mahottomalta hommalta saada käytettyä tai adullisempaa muovi osaa. T. Tuomo

JOKINEN REINO 19.02.2015 10:18

On olemassa muoviosille tarkoitettu lasikuitukitti. Kahdesta tuubista sekoitetaan, kuten muutkin kitit. Pysyy ja tulee vahva. Kannattaa teipata ulkopuolelta hyvin kaikki halkeamat ja irtopalat paikoilleen, Ja kitti sisäpuolelle. Hiekkapaperilla kitattava pinta karheaksi. Kun kitti on kuivunut ulkopuolelle jääneet rakoset ja kolot voi tasoittaa muovikitillä ,ja maali pintaan . On vahvempi kuin samanlainen uusi muoviosa.

SALOVAARA HARRI 22.02.2015 17:22

Kiitos vaan kaikille ehdotuksista. Näillä mennään eteenpäin! Pieni toivo oli että löytyisi esim. joku eurooppalainen varaosakauppias näille osille, mutta taitaa olla kuitenkin niin pienet markkinat ja erinomaisen laaja sorttimentti näiden osien suhteen.

HAAPANEN TIMO 22.02.2015 17:59

No onhan olemassa Adrian tehdas.

@timppa

SOINI ARI 23.02.2015 09:24

Meille teki peltiseppä pellistä uuden osan, pätkän sivuhelmaa pudonneen tilalle. Tuli hyvä ja kestävä, nopeasti ja halvalla. Koputtamatta ei edes huomaa että yksi on peltiä, pokkaukset yms tehty samoin kuin alkuperäisessä muovissa.

Alkuperäiset on todella surkeaa ja halpaa muovilaatua, itse en maksaisi uudesta muovipalasesta mitään. Joko siis korjaamalla olemassa olevaa tai kuten minulla, kadonneen tilalle kunnollista.

TURUNEN HEIMO 23.02.2015 10:07

Pitäisikö alkaa auton ostossa kiinnitään enemmän huomiota muoviosiin. Kauta linjan on valittu aikamoisen ohut ja herkästi rikkoontuva laatu. Samaa on kyllä henkilöautoissakin. Kolarikorjaamot hitsaavat muoveja yhteen ellei nyt aivan pirstaleina ole ja omatoiminen remppa jollain korjaussarjalla onnistuu. Aiemmin mainittu peltisepän tekemä korjaus oli mainio vinkki. Jos Suomem Adria-myyjltä ei apua heru niin hakukoneeseen Adria spare parts tai Adria ersatzteile.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.