Homeen poisto tekstiileistä.

PALM PEKKA 01.11.2014 10:42

Integroidun auton ohjaamon yläpuolelta laskeutuvan pedin vaaleassa reunaverhossa on homepilkkuja. Pystyykö pesemään millään vai onko peli jo menetetty. ITE

JANHONEN MATTI 01.11.2014 11:25

Voiko sen verhon irrottaa pesua varten.

Niin kummalta kun kuulostaakin äidit puhdistavat homepilkullisia lastenvaunujen kuomuja ihan tavallisella ruokapiimällä.

Ensin piimäliotus ja sitten kuuma pesu perään. Asiasta varmaan löytyy netistä tietoa.

Homepilkkujen poistamista sinällän pidetään varsin vaikeana asiana.

VALTONEN MARTTI 01.11.2014 12:32

Onhan noita aineitakin ko. tarkoitukseen. Useimpien tavaratalojenkin siivoustarvikeosastoilta löytyy. Yleensä vielä pesuaineen käytön jälkeen tarkoitettu suoja-ainekin samalta valmistajalta.

Tehoista ei tietoa...

POHJANTÄHTI JORMA 01.11.2014 13:18

Eikö se verho ole neppareilla kiinni jolloin sen voi ottaa pois ja pestä pyykkikoneessa ? Minä irroittelin kaikki alaslaskettavan vuoteen verhot ja emäntä pesi ne koneessa, auton kiinteät verhoilut pesin höyrypesurilla (Dolphin) ja hyvä tuli.

PALM PEKKA 01.11.2014 14:29

Kyllä sen irti saa, mutta ei kuulemma ihan helpolla lähde joten siksi kyselin jos jollain olis ollu tietoa ja kokemusta ko. aineista. Tuo piimäkin vois toimii kyllä. ITE

POIKULAINEN ESA 01.11.2014 15:21

Milläs sinä ne piimät peset pois siellä autossa? Riuska ote ja kunnon nykäisy niin rätti on irti ja pyykkikoneeseen.

KOCH HANS 02.11.2014 02:44

Osta kolme purkkia piimää.......................ja juo ne, sillä niistä ei ole mitään apua homeenpoistossa. Sitten olisi ihan homeenpoistoon tarkoitettu aine joka toimii.

Poistaa homeen ensikosketuksella Voidaan käyttää lähes kaikille materiaaleille niin veneissä, kotitalouksissa, mökeillä sekä asuntovaunuissa, esimerkiksi kuomut, pelastusliivit, sisustukset, laatat, laastit, suihkukopit ja -verhot, kumimatot, markiisit, ulkokaihtimet, vinyylipinnat, puupinnat jne.

http://www.matkailuauto.info/tarjoukset.html

HooKoo

TURUNEN HEIMO 09.11.2014 14:06

Vastaavia aineita on kaupan varsinkin liikkeiden venetarvikeosastoilla. Toimivia ja edellä ehdotetuun puoleen hintaan. Tuohonhan on lisättävä postikulutkin. Ei tuo piimämyytti ole ihan perätön, aikoinan soputelttaa puhdistui sillä mutta ehkä homeitakin on eri laatuja tai nykypiimässä eri entsyymit.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.