Fiatin edustus Oulussa

KOLEHMAINEN KARI 20.10.2014 13:24

Jostain sain kuvan, että Wetteri Oulussa luopuu Fiatin edustuksesta. Häipyykö Fiat kokonaan Oulusta, palaako edustus Deltalle, ottaako sen eteläpohjanmaalainen autokauppias, vai mistä on kysymys?

LEPOLA SAKARI 20.10.2014 14:39

Fiatit tulevat Suomeen jatkossa tehtaan omistaman maahantuojan kautta. Ensi vuoden alussa käynnistää toimintansa yhtiö nimeltä Fiat Group Automobiles Finland Oy.

HALMEENMÄKI JUHANI 20.10.2014 18:22

Jep, ja on kovin auki, millä malliston laajuudella & mitä kautta. Meinaan kun eräs syy siihen, miksi Aro epäonnistui, oli yritys myydä kaikkea mahdollista mitä italialaiset vaan tuottivat. Lancia oli iso floppi, Alfalta nyt sentään löytyi yksi myyvä pikkuauto, mutta kun Fiatejakin piti ottaa koko repertuaari. Chryslerin myynti puolestaan loppui siihen kun keulamerkki vaihdettiin Lanciaan ja Fiatiin. Ja toinen moka oli unohtaa ne uskolliset Punton omistajat, jotka säännöllisin välein vaihtoivat uuteen samanlaiseen.

SILJAMÄKI ANTTI 20.10.2014 21:11

Kysyin Lahden messuilla Fiatin tehtaan Ruotsin edustajalta ihan toisella kotimaisella kielellä, että mikä on meininki pääkaupunkiseudun osalta. Täysin auki. Ottavat kuulemma vastaan ehdotuksia. Korostin sitä, että näinkin suurella alueella olisi hyvä, että huoltohalleja olisi sekä lännessä että idässä. Nythän vain Autokeskus Konalassa on on ollut mahdollisuus huollattaa auto takuuaikana. Ehdotin heti Herttoniemen Deltaa, koska siellä olen saanut karavaanari Levolalta aina hyvää ja asiantuntevaa palvelua.

Hyvää uudessa kuviossa on se, että vanha konkari Simo Rosvall on Suomen toimintojen vetäjänä. Toivottavasti saavat pian asiat kuntoon.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.