kokemuksia Adrista / Dethleffsistä

NÄRHI JUHA 24.09.2014 07:58

Terve!

Pienin askelin lähestyy auton vaihto. Nykyisen merkin rinnalla harkitsen otsikoissa mainittuja. Jos on kokemusta Adrian Coral Supremesta tai Dethleffsin Esprit Comfortista, kuulisin mielipiteenne mielelläni.

Huom. Kokemukset max 3. vuoden ikäisitä autoista. Mielessä erityisesti talvikäyttö. Kiikarissa ns. puoli-integroidut.

Subjektiivinen alkunäkemyksein on, että ko. valmistajat eivät ihan yllä nykyisen tasolle, mutta olisin mielelläni väärässä eli kehukaa vapaasti jos aihetta on.

((Huom. mahdollisen kehumisen peruste ei voi olla Adrian menestyminen myyntitilastojen kärjessä - on tilastojen kärjessä myös Skodaa ja Toyotaa - eivät ne silti ihan erinomaisia henkilöautoja ole))

Tästä nyt ei toivottavasti synny loputonta väittelyä - arvostan asiallisia viestejä.

Hyvää syksyä!

Juha

KYLMÄNEN REIJO 24.09.2014 17:32

Jos haluat laatua, Klikkaa..

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6pZDt7LyJSE

...ja arvo säilyy ->

KYLMÄNEN REIJO 24.09.2014 17:45

Ota yhteys kuvassa oleviin kauppiaisiin.

KOISTINEN TOIVO 24.09.2014 19:38

Aiheen ehkä hieman sivuun. Koeajoin alkuviikolla tetlevin trendin mallin puoli intekroidun. Jännä ilmiö, jota ei 2.8 tetlesissä ollut. Peilit vapisivat lähes häiritsevästi tien epätasaiuudessa, ja ajoviimassa. Siinä mallissa puurima koppi narisi epätasaisella ajettaessa. 2015 fiiatissa on aika karkean kova koneen ääni. Tosin olen ajellut peltikuorista, ja siihen ei ehkä kannata verrata, jotenka ei huomiot kopasta ole aivan puolueettomia Toivopoika

SEPPÄ-LASSILA TUURE 25.09.2014 08:43

Jos haluat käyttää autoasi myös talvipakkasilla, niin kysy myyjiltä, millainen lämpöeristys autossa on ohjaamon ja asunto-osan välissä lattialla. Osassa autoissa on 12cm x auton levyinen osa kokonaan eristämättä eli pelkkä pelti. Kun autossa on korotettu lattia asunto-osan etuosassa, niin eristäminen jälkikäteen on lähes mahdoton. Jos myyjä vakuuttaa, että kunnossa on, niin vaadi lausunto kauppasopimukseen ja takuu, että korjataan, jos eristys puuttuu.

Tämä vihjeenä muillekin kuin Adriaa tai Dethleffsiä harkitseville.

PÄIVINEN UNTO 25.09.2014 09:13

Minulla on Adrian izola se kelpaa talvikäyttöön oikein hyvin .Pieniä puutteita on joka autossa jotka on helppo itse laitella . Adriassa on meillä tasainen lattia aina ohjaammon polkimiin saakka ja osasa lattiaa sähkölämmitys, jota ei ole tarvinnut käyttää.Laitoin koko lattiaan pakkas eli routa maton se nostaa vain sentin ja toimii hyvin eristeenä,se eristää myös ääntä joten ohjaamo on hiljaisempi.

SILJAMÄKI ANTTI 25.09.2014 20:15

Hei!

Lämpöasioista voit lueskella blogistani tämän jutun: http://deppeli.blogspot.fi/2014/04/ne-tarkeat-lammitysasiat.html

Dethleffsin Alde-autoissa lämmitys kiertää ohjaamossa myös kojetaulun alle. Katselin päättyneillä Lahden messuilla Adria Supremen Alde-toteutuksen. Ohjaamon lämmitys ei ole toteutettu niin hyvin kuin Dethleffsissä, se vaan on niin. Lattialle saa nykyisin molemmilla merkeillä nestekiertoisen lämmityksen. Espritin lisäksi tutki Magic Edition mallisto.

Minulla on monien vuosien kokemus Dethleffsin Alde-lämmityksestä. Näihin kokemuksiin sisältyy sekä hyviä että myös ns. parannettavia kokemuksia. Huonoiksi viime mainittuja ei voi sanoa. Nykyisen autoni lämmitykseen (2011) olen erittäin tyytyväinen, erityisesti talvikäytössä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.