KUVAN TAI MUUN LIITETIEDOSTON LIITTÄMINEN VIESTIIN

SUUMÄKI HEIKKI 28.08.2014 19:20

Tekisikö joku ystävällinen sielu tarkat ja tyhjentävät ohjeet, miten liitetiedoston saa liitettyä viestiin. Yrityksistä huolimatta ei onnistu. hekuli

TERVO JARI 28.08.2014 19:50

Klikkaa Lisää tiedosto joka on tuon kirjoituskentän alapuolella--->

Kuvat 1 , 2 ja 3

Tiedosto--> Selaa eli etsi kuva tietokoneeltasi tai muusta kohteesta ( kamera, muistikortti, ulkoinenkiintolevy tms. ) jossa kuva on, valitse kuva. Voit nimetä kuvan mieleiseksesi riville Otsikko ja sitten OK

Kuva siirtyy leikekuvan 4 mukaisesti työpöydälle jossa olet viestiä luomassa.

Tämän jälkeen voit pistää viestin kuvan kera kaikkien luettavaksi.

Jos mahdollista, pienennä kuva n. 300-500kb eli 1200x600, jos tää pienentäminen on liian vaikeeta, laita sen kokoisena kuin se kuva on, parempi niinkin kuin ei ollenkaan, tällä saitilla kun kuvia ei ole pakko avata jos ei ole nopea nettiyhteys käytettävissä.

Itse valitsin kuitenkin tuon kuvan Kelejä tuonne näkösälle . . .

HAAPANEN TIMO 28.08.2014 19:53

Aika vaikea on neuvoa, mutta katsoppa tuota:

http://www.sivutie.net/jupgrade/index.php/opintokerhot/585-opintokerho-kuva-sahkopostiin

Linkissä taitaa olla Windows 7 koneena

@timppa

KOSKINEN OLLI 28.08.2014 20:07

Onnistuu hyvin kuvan liittäminen myös Samsungin tabletilla. Tosin hieman eritavalla käyttäytyy. Onnistuu uusimman juuri tulleen päivityksen jälkeen myös Nokia Lumia 925 kännykällä. Aiemmin en minä onnistunut kuvaa liittämään tällä.

ESKOLA PENTTI 28.08.2014 20:14

Ensimmäinen lisäkysymys voisi olla, käytätkö Pc-konetta, vai jotain muuta? Ohjeet lienevät hieman erilaiset eri käyttöjärjestelmille?

Miksi kysymys "matkailuauto-osiossa"?

Käyttäjän lisäys viestiin 28.8.2014 klo 20:18:09 Ilmeisesti kysymyksessä tälle foorumille kirjoitettava viesti ja sen liite?

SUUMÄKI HEIKKI 28.08.2014 23:26

Todella paljon kiitoksia upeasta avunannosta. Eiku harjoittelemaan, Miksi se on tällä saitilla, johtuu ajattelemattomuudesta. Tuli ikäänkuin jatkeena aloitetulle keskustelulle jääkaapin toiminnoista kaasulla. Olisi pitänyt ottaa kuva kohteesta ja siirtää se tänne, mutta taidot pettivät. Vielä kerran kiitoksia hekuli

ESKOLA PENTTI 29.08.2014 07:32

Olitkin saanut jo hyvät ohjeet liitteen lisäämiseksi! Syystä taikka toisesta nuo tulleet vastaukset eivät näkyneet koneellani ja siksi kirjoitinkin vähän turhaa juttua. Anteeksi siitä.

Tuo kuvan/kuvien pienentäminen kannattaa ensimmäiseksi opetella, on loppujen lopuksi hyvin simppeli juttu. Nettiin (varsinkaan tällaiselle foorumille, jota paljon luetaan mobiililaitteilla) ei kannata lähetellä suuria tiedostoja.

Kun sinulla kerran on koneella digikuvia, niin varmaan käytössäsi on myös jokin kuvien käsittely-/katseluohjelma? Useimmilla voi kuvat pienentää hyvin näppärästi. Melko paljon suosiota saanut ilmaisohjelma on Picasa. Ihan näppärä kotitarpeisiin (http://picasa.google.com/intl/fi/). On Suomenkielinen ja helppo hallita.

Sitten ei muuta, kuin laittamaan kuvia esille tuonne hienolle palstalle .. http://goo.gl/7ssLOh .. kaikkien ihasteltaviksi!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.