Tukijalka.

HAAPANEN TIMO 14.08.2014 15:37

Vaimo kuulemma luulee välillä laivassa olevansa kun minä astun auton rapulle varsinkin sisään kulkiessani.

Romulaatikosta köysin kuvan mukaisen putken säätöineen, tai ei se ollut kuvan mukainen, vaan rautaosa oli paksussa ruosteessa eikä pyörinyt mihinkään, putki on alumiinia.

Asensin rapun alla olevaan kulmarautaan pitkän pultin johon lykkään putken, säädän sen kiräksi, eikä keiku enää. Finnfoamin palaset mukaan jos sattuu monttu olemaan rapun alla. Putken ruuvisäätö on 12 cm.

@timppa

ps. Rapun kulma on punainen jotta paremmin huomaan sen peilistä ellei se olekkaan mennyt sisään. Kuvassa se on sisimmillään.

Käyttäjän lisäys viestiin 14.8.2014 klo 15:40:45 Tulipa älytön sanamuoto tuonne ekaan kappaleeseen. Toivottavasti siitä selvän saa..

JANHONEN MATTI 14.08.2014 15:59

Sama vika rahikaisella. Autoni sähköporras tulee niin ulos, että syntyy melkoinen vipuvarsi joka keikuttaa tällä elopainolla autoa, jos auton tukijalat ei ole maassa. Jotain tuollaista olen siihen ajatellut.

LAINE RAIMO 14.08.2014 16:43

Mulla meni Omnistorin kaksosanen rappu väljäksi 3 vuodessa. Lähettivät Arton tehtaalta takuutarkastukseen Omnistorin tehtaalle. Ei tullut rahoja. Selitys ennenaikaiselle kulumiselle oli, että olen astunut rapulle toispuoleisesti siis aina samalle reunalle??? Niin tämä stoori siksi, että epäilen Timpan tuen toisessa reunassa vääntävän rapun käyttökelvottoman kieroksi. Eikös se tuki voisi olla keskellä rappua, jolloin siihen voisi huoletta astua aikuinenkin mies.

HAAPANEN TIMO 14.08.2014 17:06

Katos Raimo tarkemmin sitä rappua, (vai katotaanko huomenna Hartolassa ) siinä alla on jo mun laittama kulmarauta joka on kahdella jenkatangolla kiinni auton rungossa. Nyt lisäsin jenkatankoihin mutterit myös kulmaraudan yläpuolelle, jotta se tukeutuisi myös ylös suuntautuvaan kuormaan.

Eihän se Italian poikien rapun runko kestänyt montaa vuotta mun astelua.

@timppa

MÄKINEN KARI 14.08.2014 18:28

minulla on tällainen ratkaisu, jonka kaveri valmisti alumiinista. t:Jakari

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.