Buerstnerin maalipinta

KAUKOHARJU PÄIVI 02.08.2014 22:21

Olen ollut tyytymätön matkailuauton ( Nexxo ) maalipintaan ?Kyseessä on ruskean eri sävyillä raidoitettu väritys. Auto-osa musta. 2013 malli. Monennäköisiä autoja olen pessyt ja vahannut sekä uusia että vanhoja, mutta tämä on ollut kyllä hankaluuden huippu. Jo pesu on vaikeaa, vaikka monenmoisia aineita on kokeiltu. Likaa saa rapsutella kynsin hampain. Vai onko piki Ruotsissa ja Norjassa jotenkin tarttuvampaa? Jokunen tietyömaa on läpi käyty. Vaha pureutuu yleensä niin kovaa kiinni, että hartiat ja sormenpäät on hellänä hinkkaamisesta viikon. On vahattukin jo useampaan kertaa ja ehkä nyt alkaa jotain kiiltoa olla. Lisäksi edessä rekisterilaatan vierestä maali "kuplii" pois. Valitettu on Fiatille, muttei vastausta ole tullut ainakaan vielä. Ja turha vissiin valittaa maahantuojallekaan, kun näkyy olevan konkurssiloppuunmyynti. Juuri tänään vahasin Toyota henkilöauton, eikä siinä kauaa nokka tuhissut. Vaha pintaan, kiillotus ja vesi menee kuin hanhen selästä. Niinhän homman pitäisikin mennä.

TURUNEN HEIMO 03.08.2014 08:18

Jos kyseessä on asunto-osan maali niin se ei kuulu Fiatille.Heidän asioita on alusta ja ohjaamo Mitään konkurssia ei ole ollut, maahantatuoja vain vaihtuu ja takuut, huollot, varaosat, yms pelaa normaalisti.. Kysele autosi myyjältä asiasta, auto voi olla hänen suoraan tuomansa. Ihan kuin maalipinta olisi liian tuore mitä olisi outoa nykyautoissa tai koko kottero on teipattu joka sekin olisi outoa sillä ohjaamoa saa missä värissä vain tehtaalta.

AHJOS TIMO 03.08.2014 17:29

Heimo Turunen ei näytä tietävän, että Bürstnerin Espoossa toiminut jälleenmyyjä Caravan Center meni heinäkuussa konkurssiin. Aloitusviestistä päätellen on kysymys heidän maahantuomastaan autosta.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.