TAAS kysyttävää Pökötistä-syöttöpumpusta

ISOAHO MAARIT 15.07.2014 19:17

Peugeotin syöttöpumppu nokottaa aina vaan. Mistähän saa siihen Luukakseen tiivistesarjan?

JANHONEN MATTI 15.07.2014 20:33

Lucas oli hyvä apostoli, mutta huono sähkömies ja vielä huonompi ruiskutuspumppujen tekijä.

Jos kysymyksessä todella on syöttöpumppu = ruiskutuspumppu niin suosittelen kääntymään asiansa osaavan dieselasentajan puoleen, joka osaa katsoa mistä vuotaa ja mitä pitää tehdä.

Jos vuodon korjaus edellyttää ruiskutuspumpun irrotusta ja kun kyseessä on jakajapumppu niin joudutaan pumpun takaisinlaitossa tekemisiin sellaisen asian kun pumpun ajoituksen kanssa. Ja eikä siinä kaikki; Kun syöttöpumppua käyttää jakohihna niin sitä kautta joudutaan tekemisiin myös jakohihnan asennuksen kanssa.

Osia dieselkorjaamot saa ja osaa ne asentaa, mutta sitten tuillaan toisen asiaan - kannattaako - vai onko edullisempi etsiä toimiva käytetty pumppu ja vaihtaa se.

Kaikki tämä sillä varauksella, että kyseessä tosiaan on syöttöpumppu, eikä erillinen polttoaineen siirtopumppu.

KLEMETTI SEPPO 16.07.2014 10:54

Tuo Janhosen kommentti Luukaksesta on ihan oikea. Mulla oli henkilömersussa (-96 mallia) sellainen ruiskutus pumppu ja hieman päälle satatuhatta ajettuna se rupesi vuotamaan. Lähin paikka Kajaanista, jossa osattiin korjata ja on tarvittavat laitteet on Kuopion diesel korjaamo. Käytin siellä ja vaihettiin tiivisteet. Muutama tuhat kilometriä ja rupesi uudestaan vuotamaan säätölaitteista. Sama reissu, pistettiiin kunnostettu vaihtopumppu. Koko remontin hinnaksi kertyi lähes kolmetuhatta euroa. Äkkiä mersu sen jälkeen kiertoon. Vaikka oli uuden karhea auto ostettaessa, paljon remonttia. Ps. nämä diesel korjaamot on harvassa ja siksi korjaushinnatkin sen mukaiset.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.