Ducato mallit bus ja flatbed?

TURUNEN HEIMO 10.07.2014 09:53

Bilteman suodatinluettelossa on 2,3 Ducatosta kaksi mallia bus ja flatbed. Niihin tarjotaan erinlaisia ölynsuodattimia ja olisiko tuo ero koneen tehossa? Tosin nimitykset näyttävät viittaavan alustaan.

HALMEENMÄKI JUHANI 10.07.2014 20:05

Flatbed viittaa tosiaan hytilliseen alustaan.

JANHONEN MATTI 10.07.2014 21:00

Autosi malli löytyy aina rekisteriotteeseen merkitystä alustanumerosta kolmella numerolla ilmaistuna. Motonetista ja monesta muusta paikasta osia ostettaessa auton malli tarkistetaan nykyisin auton rekisterinumeron perusteella (Trafi)

Bilteman luettelossa suluissa oleva luku esim (250) On myös kilvessä konehuoneen puolella. Löytyy myös samassa lätkässä johon on merkitty massat.

Tyyliin sarjat (230), (244) ,(250) (280),

TURUNEN HEIMO 12.07.2014 12:40

Tiedän tasan tarkkaan autoni mallin ja muuta oleelliset seikat. Tuo bus/flatbed jako vain kiinnosti. Nykyisin tuo rekisteritunnistus on kätevä, tiedot tulevat oikein ja oikeat osat löytyvät. Autotehtaiden pihistely ja etsintä halvimpien osavalmistajien löytämiseksi on poikinut melkoisen kirjavan varaosakartan. Esimerkiksi jarruissa voi olla kolme eri valmistajaa eri ajankohtina. Esimerkiksi jarrupala piti katsoa tai ottaa malliksi mukaan, kumpikin viheliäistä jos hankintapaikka kaukana. Täytyy ihailla paikallisen "tarviketorin" logistiikkaa, jos jostain ihmeellisestä syystä osaa ei löydy hyllystä niin jokseenkin poikkeuksetta se on seuraavana aamuna saatavilla.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.